Tyson Fury maakt overstap naar MMA na bokscarrière
Home / Nieuws / Tyson Fury maakt overstap naar MMA na bokscarrière

Tyson Fury maakt overstap naar MMA na bokscarrière

Tyson Fury maakt overstap naar MMA na bokscarrière

Zwaargewicht boks superster Tyson Fury zal de overstap naar MMA maken nadat zijn bokscarrière voorbij is, zegt zijn vader John Fury. De 33-jarige Fury is ongeslagen in het profboksen.

De volgende tegenstander voor Fury is aartsrivaal Deontay Wilder. Er wachten nog steeds grote gevechten voor Fury in het boksen, waaronder een gevecht tegen Anthony Joshua, maar hij denkt altijd aan de volgende stap, en het kan MMA zijn.

In een gesprek met Dan Hardy van JOE, werd Fury’s vader John gevraagd hoe zijn zoon het zou doen in MMA. Wat de oudere Fury betreft, zou zijn zoon het heel goed doen in mixed martial arts, en hij wees op de recente trainingssessies die hij met Darren Till had als bewijs dat hij een snelle leerling is in het spel. Zijn vader lijkt ervan overtuigd dat hij ooit zal vechten in MMA.

Hij kan het echt

,,Met de juiste training doet hij het heel goed. Ik heb hem zien uitblinken in verschillende sporten, worstelen. En hij houdt ervan om betrokken te zijn, Tyson, en ik weet hoe hij was als kind. Hij kan meer gebruiken dan zijn handen, geloof het of niet”, zegt John Fury.

,,En hij is snel en lichtvoetig. En zijn evenwicht is goed. En ik geloof echt dat als een top MMA-trainer hem aannam, hij grote dingen met hem zou kunnen doen. Vraag het aan Darren Till, hij heeft het werk met hem gedaan”, aldus Vader Fury.

Bekijk ook

‘Vet, Kaal F*CK die shit!’ Tyson Fury haalt uit

Hij kon het tijdens zijn redenatie niet na laten Anthony Joshua te bashen

Dit maakt Rico de beste kickbokser ter wereld (video)

Rico Verhoeven is de beste kickbokser van de wereld.

‘Levend geroosterd!’ Bokser dood na bizar ongeval (video)

De 48-jarige bokser stierf als gevolg van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page