Tyson Fury: 'Klaar om cross-over gevechten te doen' Nieuws
Nieuws

Tyson Fury: 'Klaar om cross-over gevechten te doen'

Tyson Fury: 'Klaar om cross-over gevechten te doen'

Tyson Fury kondigde recent aan met pensioen te gaan na zijn aankomende wedstrijd tegen Dillian Whyte. Toch staat de Brit open om cross-over gevechten te doen, onder andere met UFC-kampioen Francis Ngannou.

Ondanks de proclamatie van Fury dat hij met pensioen zal gaan, is hij nog steeds van plan om in 2023 tegen Ngannou te vechten. Fury merkte onlangs op dat hij gaat stoppen met boksen na zijn gevecht met Whyte. De Brit besluit nu om die uitspraak een beetje te verduidelijken. Hij is nog steeds op zoek naar een cross-over gevecht met Ngannou.

De WBC-kampioen zwaargewicht staat volgende maand tegenover Whyte in het Wembley Stadium. Tijdens de persconferentie van gisteren voor het evenement zei Fury dat hij na het gevecht met pensioen gaat. Hij legde uit dat hij genoeg geld heeft en dat hij alleen maar ouder wordt.

Ze nemen het me niet af

Hij is nu echter een beetje op die verklaring teruggekomen. Hij staat echter nog steeds open voor het houden van cross-over gevechten. ,,Ik beschouw dat niet als een echt boksgevecht", zei Fury over een clash met Ngannou. ,,Dat is geen boksgevecht. Dat wordt een speciaal gevecht. Dat zal zijn in een kooi met handschoenen van vier, in Las Vegas, in het Raiders Stadium."

,,Ik ben gestopt met competitief boksen voor het kampioenschap en ik zal klaar zijn om de cross-over gevechten volledig te doen. Ik zal niet meer de WBC-zwaargewicht kampioen zijn, maar ik zal nog steeds de lineair zwaargewicht kampioen zijn, want dat kunnen ze me niet afnemen!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws