Tyson Fury is nog een van zijn wereldtitels kwijt Nieuws
Nieuws

Tyson Fury is nog een van zijn wereldtitels kwijt

Tyson Fury is nog een van zijn wereldtitels kwijt

De kogel is door de kerk Tyson Fury is weer een van zijn wereldtitels kwijt

Het gaat om de wereldtitel uitgeschreven door Ring Magazine, al eerder melden wij dat Tyson een bokslicentie aangevraagd had om deze te verdedigen maar klaarblijkelijk zonder resultaat, hij had tot gisteren om een tegenstander te vinden. De 29-jarige heeft niet gevochten sinds de onttroning van Wladimir Klitschko in Düsseldorf in 2015, het winnen van de WBA, IBF, WBO, IBO, The Ring en lineal zwaargewicht titels. Hij heeft de WBO-, WBA- en IBF-titels al ingeleverd vanwege zijn goed gedocumenteerde strijd in zijn persoonlijke leven. Fury heeft nu dus ook de zwaargewicht titel van het Ring tijdschrift verloren.

Tyson Fury tekent contract bij MTK Global

Uiterlijke datum niet gehaald

De beslissing werd genomen nadat het tijdschrift een tijdsschema had geplaatst voor zijn langverwachte comeback, waarin stond dat een comeback-gevecht gepland moest zijn tegen 31 januari, zodat Fury zijn kostbare bezit kon behouden. Maar de datum kwam en ging toen het kamp van Fury stil bleef en Ringmagazijn dwong om actie te ondernemen. In een verklaring zei de organisatie: "Wij willen graag duidelijk maken dat dit besluit niet lichtvaardig is genomen. "Het Ringkampioenschap is tot vandaag vertegenwoordigd door een erkend kampioen in de sport en Tyson Fury was buitengewoon trots om deel uit te maken van onze zwaargewicht geschiedenis. Echter komt daar nu helaas een einde aan.

We zullen hem graag opnieuw rangschikken waar nodig

"We betreuren het ten zeerste dat we ons losmaken van het lineale kampioenschap en we hopen dat fans onze redenen waarderen om Tyson de afgelopen twee jaar alle kansen te geven. "We wensen onze voormalig kampioen het allerbeste voor de toekomst en we zullen hem graag opnieuw rangschikken waar nodig." Vanmorgen op Twitter, antwoordde de voormalige onbetwiste kampioen: "Ik wil graag het @ringmagazine bedanken dat hij men afgelopen jaren zo geduldig met me was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws