Tyson Fury beledigt Deontay Wilder tot op het bot Nieuws
Nieuws

Tyson Fury beledigt Deontay Wilder tot op het bot

Tyson Fury beledigt Deontay Wilder tot op het bot

De naam van de grote Mike Tyson constant misbruikt

Fury heeft een boodschap voor Wilder, de huidige zwaargewichtkampioen van de WBC. "Ik heb weer eens een belachelijke uitspraak van je gehoord Wilder, dat je meer angstfactor hebt dan Mike Tyson," zei Fury op sociale media. 'Je bent een dromer, eerlijk gezegd. Ik heb nog nooit een man zo veel in mijn leven zien dromen. Ik weet niet waarom je de naam van de grote Mike Tyson constant misbruikt terwijl je niet eens in zijn schaduw kunt staan."

Tyson Fury beledigt Deontay Wilder tot op het bot

Ik zal mijn vuist dwars door je heen stompen

Maar Fury vervolgde: "Er is echter wel een Tyson van een ander caliber. En ik sloop je binnen vijf ronden, jij zwerver. " Hij bleef beledigingen uitten naar Wilder. "Jij bent groot, slungelig en gespierd. Jij kinloze zwerver. Ik zal mijn vuist dwars door je heen stompen. Als je wilt vechten, kom dan naar de Mac Daddy, kom naar de 'Gypsy King' ", zei hij. Maar stop met het noemen van de naam Mike Tyson. "

Wilder wil Joshua

Maar Fury gaat zelf de uitdagingen tegen top boksers uit de weg, met name tegen Wilder op dit moment. Tyson komt op 18 augustus opnieuw in actie in Box Park, en weer tegen een mindere tegenstander, één waarschijnlijk vergelijkbaar met Sefer Seferi. Wilder is ondertussen bezig met onderhandelingen over een belangrijke partij voor alle vier de zwaargewicht titels tegen Anthony Joshua en hoopt dat het grootste gevecht tussen hem en Joshua tot stand komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws