Tyrone Spong verdedigt WBC zwaargewicht titel tegen Carlos Ailton Nascimento Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong verdedigt WBC zwaargewicht titel tegen Carlos Ailton Nascimento

Tyrone Spong verdedigt WBC zwaargewicht titel tegen Carlos Ailton Nascimento

Tyrone Spong vecht morgen in zijn 11e pro-boks gevecht tegen Carlos Ailton Nascimento

De partij zal zijn voor zijn WBC Latino Zwaargewicht titel & de vacante WBO Latino Zwaargewicht titel en zal plaatsvinden in Yucatan Mexico. Spong is momenteel ongeslagen op 10-0, al zijn overwinningen komen door winst op knockout, Carlos Ailton Nascimento is 16-5 gerangschikt. Tyrone is waarschijnlijk een van de meest onderschatte vechters van dit moment. 74-7 in kickboksen, 10-0 in het boksen, 2-0 in mma, voormalig GLORY toernooikampioen, huidige WBC Latino HW-kampioen, voormalig Muay Thai-kampioen. Hij zei in een recent interview dat het zijn doel is om tegen Anthony Joshua in de ring te staan.

Tyrone Spong verdedigt WBC zwaargewicht titel tegen Carlos Ailton Nascimento

Goedkeuring van de Bokscommissie

Boxing Commissie Merida (CBM) gaf zijn goedkeuring en steun aan de leden van het bedrijf A & T voor het event aanstaande zaterdag in deze stad, waar men drie gevechten Latin Championship World Boxing Organization zal presenteren (WBO). Onder leiding van voorzitter Andrew "Andy" Perez, A & T en zijn plaatsvervanger, Manuel Najera Palaviccini, zullen onder andere de volgende boksers meedoen naast Spong Elias Espadas, de Colombiaanse Alexis Angulo. De partij van Tyrone Spong tegen Carlos Ailton Nascimento zal het hoofd programma van 24 februari in de Polifórum Zamná, te Yucatan zijn.

14 bokspartijen op het programma

De avond, genaamd "Forge of Champions", wordt georganiseerd door de bedrijven A & T Events en Mundo Boxing, vertegenwoordigd door Eduardo Kantún Pardillo. Het omvat in totaal 14 gevechten met kanshebbers uit verschillende delen van de wereld. Swords Elia zei dat het verwacht dit jaar te consolideren en gaan ze op zoek naar een absoluut wereld titel en andere titels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws