Tyrone Spong: 'Vechten met mij slecht voor je gezondheid' Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong: 'Vechten met mij slecht voor je gezondheid'

Tyrone Spong: 'Vechten met mij slecht voor je gezondheid'

Tyrone Spong, kickboks en bokslegende heeft niks met de zogenaamde influencers en YouTuber's die een zwakke poging doen om te boksen. Sterker nog ze kunnen beter ver weg van hem blijven, want een confrontatie is slecht voor de gezondheid.

Aankomende nacht vecht YouTube-ster Logan Paul tegen bokslegende Floyd Mayweather Jr in een wedstrijd die miljoenen in het laatje zal brengen. Hoewel een aantal bekende vechters over gaan tot het vechten met figuren als Paul, lijkt Spong dit niet te zien zitten.

In een antwoord op een vraag gesteld op zijn twitter account over hoe de top knokker tegen eerlijke confrontatie's aankijkt is Spong duidelijk. ,,Tyrone Spong denk je dat je Jake Paul (broer Logan Paul. red.) zou kunnen ontmoeten voor zijn eerste echte bokswedstrijd? ", aldus de vraagsteller.

,,Die jongens zullen zo ver mogelijk bij me vandaan blijven, en ze hebben gelijk dat vechten tegen mij niet goed is voor hun gezondheid", aldus Spong waarvan de geruchten gaan dat hij een terugkeer zal maken naar Glory Kickboxing..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws