Tyron Woodley stoomt Floyd Mayweather klaar voor UFC debuut - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Tyron Woodley stoomt Floyd Mayweather klaar voor UFC debuut

Tyron Woodley stoomt Floyd Mayweather klaar voor UFC debuut

De filmpjes die recentelijk opdoken over Floyd Mayweather in de MMA kooi blijken een vervolg te krijgen.

Dana White onthulde dat de gesprekken waar waren, totdat Mayweather hem een ​​leugenaar noemde en vervolgens doorging met het plaatsen van sociale media-knipogen naar zijn eventuele uitstapje. Dit recente nieuws is echter nog de grootste bevestiging tot nu toe. UFC kampioen weltergewicht Tyron Woodley had contact gelegd met Mayweather om hem voor te bereiden op zijn UFC-debuut. Zo berichtten diverse bronnen vandaag.

Tyron Woodley stoomt Floyd Mayweather klaar voor UFC debuut

“Floyd Mayweather is geïnteresseerd in het vechten van een MMA partij

Niemand beter dan Tyron Woodley om Mayweather klaar te stomen voor MMA: “Ik zag hem op het Jordaanse feest tijdens het All-Star weekend, we begonnen te praten over het trainen van MMA en we besloten om samen te werken, laten we bij elkaar komen in Vegas en wat trainen. Ik ga zorgen dat hij klaar is voor MMA. ” Jullie denken dat het een grap is, maar denk hier eens over na: Floyd Mayweather is een van de beste boksers aller tijden. Hoeveel jongens zijn er in de UFC die niet kunnen worstelen, en zichzelf beschouwen als een staande vechter? Als ze tegenover een van de grootste vechters ooit moeten staan, zullen zij dat dan volhouden?” Zegt Woodley.

We hebben het trainingsplan al klaar, het eerste waar we aan werken is schoppen.

De schoppen blokkeren. Het heeft geen zin om te leren hoe je moet trappen. Schoppen verdedigen, identificeren wanneer een lichaam op het punt staat een schop tuit te delen. Niemand kan zomaar opeens stiekem een ​​trap uitdelen behalve een Edson Barboza of Jose Aldo. Ten tweede, duidelijk het verdedigen van takedowns. Als hij in een fractie van een seconde stoten kan ontwijken, dan kan hij ook de verdediging van het worstelen leren. Dan zal hij zelf beslissen welk gevecht hij wil staand of op de grond.” Tyron Woodley vertelde dit tijdens The Hollywood Beatdown van TMZ Sport.

Mayweathers MMA debuut tegen McGregor

Na het uiteenzetten van de trainingsstrategie die hij gaat implementeren met Floyd Mayweather, ging Tyron Woodley verder met te zeggen dat hij denkt dat de miljardair bokser klaar zou zijn voor zijn eerste gevecht in tweeënhalf tot drie maanden. Daarna gaat het over het oppakken van zijn tegenstander en het aangaan van een echt kamp. Wat zijn eerste gevecht in de UFC betreft, citeerde Woodley Conor McGregor als een mogelijkheid.

Bekijk ook

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd, 27, werd onlangs ontslagen uit de UFC-selectie

Agentje boksen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! ‘GTA in het echt’ (video)

Agressie op straat komt in alle vormen voor.

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page