Tyjani Beztati bewijst dat hij tot de absolute kickboks top behoort Nieuws
Nieuws

Tyjani Beztati bewijst dat hij tot de absolute kickboks top behoort

Tyjani Beztati bewijst dat hij tot de absolute kickboks top behoort

Tyjani Beztati bewijst dat hij tot de absolute kickboks top behoort

Aftastende eerste ronde

De eerste ronde begon met het aftasten door beide vechters, Sitthichai trof Beztati in het kruis die enkele seconden nodig had om te herstellen. Beztati vind even onderuit door een hoek van Sitthichai, maar Beztati kwam terug. Echter nam Sitthichai het initiatief over in de openingsronde. De eerste ronde ging in punten wel naar Beztati.

Veel trap werk van Sitthichai

De tweede ronde opende met wat wederzijdse actie waar Sitthichai constant bleef trappen en vooral de armen van Beztati bleken te raken. Beztati benutte zijn lengte goed en Sitthichai had het aardig moeilijk. Sitthichai die overigens "southpaw" vocht (rechterbeen voor) probeerde de ronde naar zich toe te trekken. Ook deze ronde ging naar Beztati.

Het leek wel even een Muaythai partij

De derde ronde liet een stevig staande Beztati zien die niet erg onder de indruk bleek van de grootheid Sitthichai. Beide vechters waren op zoek naar een knockdown, de partij had iets Muaythai-achtigs door de opbouw van Sitthichai. Robin Van Roosmalen stond overigens in de hoek van Beztati om hem bij te staan. Deze ronde ging naar Sitthichai.

Hard bevochte vierde ronde

In de vierde ronde ging Beztati even door de touwen waarna Sitthichai nog ven een knie uitdeelde. De dokter kwam er even bij te pas en Beztati werd vrij gegeven om door te vechten. Sitthichai leek langzaam zijn sloopwerk in te zetten en druk te zetten op Beztati die zich goed staande wist te houden. Deze ronde ging naar Sitthichai die overigens de laatste twee jaar ongeslagen is.

Partij al in de broekzak van Sitthichai

De vijfde ronde begon met een initiatief nemende Sitthichai die in feite de partij al op zijn naam had staan door de punten telling. Beztati moest duidelijk op zoek naar een knockout om de winst te pakken. Echter kwam het daar niet van, wel heeft Beztati laten zien zich goed staande te kunnen houden en tot de absolute top te behoren in deze partij tegen Sitthichai die met succes zijn titel verdedigde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws