Twijfels rondom gevecht Rico Verhoeven tegen Mladen Brestovac? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Twijfels rondom gevecht Rico Verhoeven tegen Mladen Brestovac?

Twijfels rondom gevecht Rico Verhoeven tegen Mladen Brestovac?

Rico Verhoeven stapt op 2 juni de ring in tijdens GLORY 54 in Birmingham, Engeland. Zijn tegenstander zal Mladen Brestovac zijn die eerder er in slaagde binnen om binnen korte tijd Hesdy Gerges KO te krijgen. Het gevecht wat gaat plaatsvinden zal een zogenaamd “niet titel” gevecht zijn, echter zal het geen makkelijke partij zijn want Brestovac kan gevaarlijk uit de hoek komen dat is al eens gebleken.

Dit gevecht tussen Verhoeven en Brestovac is zo raar…

Een van Nederlands vechtsport journalisten Kris Dekker heeft zo zijn vraagtekens bij het aanstaande gevecht. Hij vraagt zich af waarom het een “niet titel” gevecht is, er maar drie ronden zijn (tegen Lazaar vocht Verhoeven vijf rondes), en waarom niet tegen Benjamin Adegbuyi? Maar wat vinden andere insiders er van? Wij hebben wat rond gevraagd en de meningen verschillen nogal, de partij zou een opwarmertje kunnen zijn voor een match tegen Badr Hari, of kunnen wij het zien als een intermezzo zoals die plaatsvond tegen Bigfoot Silva? En de kickboks liefhebbende fans die hebben vast ook een mening? Zullen deze het eens zijn met de critici?

Verhoeven schakel je niet zomaar uit

Hoe het ook zij Rico Verhoeven is ongeslagen en de absolute kampioen van GLORY, momenteel traint hij in Engeland onder Peter Fury en is op zijn social media te zien dat hij niets aan het toeval zal overlaten. Hoe het ook zij het is in ieder geval een partij om naar uit te kijken, want Verhoeven schakel je niet zomaar uit…. Titel gevecht of niet hij staat er om bekend altijd voor de volle 100% te gaan.

 

Bekijk ook

‘McGregor waar is het geld?’: Boze Poirier, lachende Ier reageert

Gisteren beschuldigde Poirier de Ier er van zijn woord niet te zijn nagekomen en poste dit op Twitter

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page