Tweede gevecht van Tyson Fury's comeback eindigt in winst! Nieuws
Nieuws

Tweede gevecht van Tyson Fury's comeback eindigt in winst!

Tweede gevecht van Tyson Fury's comeback eindigt in winst!

Tamme partij

De rest van de bokswedstrijd leek in het voordeel van Fury uit te pakken tot de zevende ronde ging het er wat mak aan toe. Het eerste stukje drama begint als Fury Pianeta met een lage stoot raakt, zodat de Italiaan een time-out krijgt om van te herstellen. Mooie rechterhand van Fury en Pianeta ziet eruit alsof hij moer begint te worden. Fury weet dat hij deze vent pijn kan doen, en Pianeta begint lucht in te happen terwijl de beide boksers in en clinch belanden.

Tweede gevecht van Tyson Fury's comeback eindigt in winst!

In ronde acht lijkt het tempo zich op te pakken, Fury landt een stevige linkerhand op het hoofd van Pianata, kan de Zigeunerkoning nu stoppen voor hij de eindstreep kan zien? Geen vuurwerk, maar Fury heeft nog steeds volledige controle en kijkt zonder gevaar. De regen stort neer in Belfast op het publiek in het openlucht stadion, wat het gevecht een extra dimensie lijkt te geven.

Las Vegas

Slechts tien ronden in deze wedstrijd het was niet opwindend, maar Fury lijkt in de negende ronde al op weg naar een datum in Las Vegas met WBC-kampioen Deontay Wilder. Fury raakt Pianeta in de laatste seconden met een linkerhand en we schakelen over naar de laatste ronde. Fury is in de laatste twee rondes overgeschakeld naar Southpaw en slaat zich door de laatste drie minuten en houdt Pianeta op armlengte. Een halfslachtig boegeroep uit het Belfast-publiek, die hoopten op een KO.

Fury wint via een unaniem puntenbesluit. Een goed stuk werk en de zigeunerkoning blijft ongeslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws