Twee mannen opgepakt voor schietpartij bij MMA wedstrijd Nieuws
Nieuws

Twee mannen opgepakt voor schietpartij bij MMA wedstrijd

Twee mannen opgepakt voor schietpartij bij MMA wedstrijd
Twee mannen opgepakt voor schietpartij bij MMA wedstrijd

Het MMA-event vond afgelopen week plaats in een tuin en mondde uit in een schiet incident. De politie meldt dat er twee mannen zijn opgepakt.

De twee mannen werden gearresteerd in verband met een MMA-evenement in de achtertuin dat afgelopen weekend plaatsvond. Totdat een nog onbekende verdachte een halfautomatisch pistool afvuurde en de aanwezigen dwong te vluchten.

De gearresteerde mannen, de broers Jesse en Corey Keller, zouden het niet goedgekeurde MMA-evenement hebben georganiseerd. Beiden worden beschuldigd van het een illegaal event te hebben georganiseerd.

Coronamaatregelen

Er waren naar verluidt tussen de 150. en 200 mensen aanwezig. De politie zei zei dat het onduidelijk was of de bezoekers van het evenement sociale afstandsmaatregelen volgden. Zoals opgelegd door de staatswet van New York ivm Covid-19.

De schutter die enkele aanwezige verwondde is nog voortvluchtig. Geen van de aanwezigen iemand te kunnen aanwijzen als dader. De gebroeders Keller kunnen een dikke boete verwachten en een celstraf van minstens twee jaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws