Vechtport Info Twee broers van bekende UFC-vechter vermoord - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Twee broers van bekende UFC-vechter vermoord

Twee broers van bekende UFC-vechter vermoord

Twee broers van UFC-vechter Dequan Townsend werden gedood bij een schietpartij in Michigan. Een verdachte is opgepakt.

Op 4 augustus werden de halfbroers van Townsend, Seven en Jackson-Burton slachtoffer van een schietpartij in een winkelcentrum. Seven overleed ter plaatse terwijl de andere broer, Jackson-Burton met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

Lieve jongens

Dinsdag maakte de moeder van Townsend bekend dat ook Marcus aan zijn verwondingen is overleden. De reden van de schietpartij is onbekend. Een dader werd vrijwel direct na de schietpartij opgepakt en vastgezet. De 31 jarige Zacharey Leigh Diederichs.

Jackson-Burton was “de absoluut beste vader”, zei Hinton. “Hij miste nooit een voetbalwedstrijd, nooit een basketbalwedstrijd. Hij zorgde ervoor dat zijn kinderen bij het spoor betrokken waren, ‘zei ze, haar tranen bedwingend. “Hij deed alles wat een modelburger zou moeten doen.”

Niet verdiend

De verliezen van de twee mannen hebben ook hun tol geëist van de familie, omdat ze verdriet, woede en verbijstering uitten. “Het slaat nergens op,” zei Hinton. ‘Hij deed niets. Hij deed helemaal niets. Mijn zoon verdiende dit niet. ‘Voor een lafaard is het gewoon zo oneerlijk om zomaar een vader, een zoon of een broer of zus bij hun familie weg te nemen,’ zei ze.

“Het is moeilijk om te rouwen als ik sterk moet zijn voor mijn oudere broers en mijn zus en voor mijn gezin, om te proberen mijn hoofd hoog te houden. Maar dit doet pijn. Dit heeft echt mijn hart gebroken, ”zei Townsend.

Bekijk ook

Brute knock-outs en harde knokpartijen, je kijkt of niet (video)

Wie van de betere knock-outs houdt en het vechten met de blote vuist niet eng ...

4 wereldtitels en record voor Amerikaanse boksster Shields (video)

Claressa Shields de Amerikaanse boks ster pakte gisteravond maar liefst 4 wereldtitels en zet daarmee ...

‘Ik heb je kapot geslagen’: Rivaal McGregor compleet uit zijn dak

Nate Diaz een oude rivaal van UFC-ster Conor McGregor, Nate Diaz, is flink uit zijn ...