TV bekendheid Aaron Chalmers maakt debuut bij Bellator Londen Nieuws
Nieuws

TV bekendheid Aaron Chalmers maakt debuut bij Bellator Londen

TV bekendheid Aaron Chalmers maakt debuut bij Bellator Londen

Een MMA vechter uit de Engelse versie van 'The Jersey Shore' zal zijn debuut maken bij Bellator 200

Bellator zette recentelijk ongeslagen Aaron Chalmers (3-0) op contract, vooral bekend om zijn rol in MTV's England's "The Geordie Shore", hij had eerder een contract met BAMMA. Er werd al snel aangekondigd dat Chalmers Ash Griffiths (4-5) zou treffen op Bellator 200 op 25 mei in The SSE Arena in Londen Wembley, Engeland.

Muay Thai achtergrond

Chalmers was het meest bekend vanwege zijn rol in 'The Geordie Shore' sinds het achtste seizoen van de show in 2014, en verscheen ook in een tweede Britse realityshow getiteld 'Ex on the Beach'. Vorig jaar maakte Chalmers een overstap naar MMA en heeft een Muay Thai achtergrond, bij BAMMA haalde hij drie indrukwekkende eindoverwinningen in één jaar.

Prof met een eerste ronde TKO op Karl Donaldson

Hij was te sterk voor Jenkins in zijn professionele MMA-debuut in mei, volgde het op met een 30 seconden durende KO tegen Alex Thompson in september en dekte zijn enorme eerste jaar af als prof met een eerste ronde TKO op Karl Donaldson in december 2017. Chalmers ontmoet zijn meest ervaren tegenstander in Griffiths, maar het blijft een strijd om zijn vaardigheden te laten zien.

Middengewicht titelwedstrijd tussen Rafael Carvalho en Gegard Mousasi

Bellator 200 zal worden geleid door een middengewicht titelwedstrijd tussen Rafael Carvalho en Gegard Mousasi, terwijl legende Mirko "Cro Cop" Filipovic zijn Bellator-debuut zal maken tegen UFC-veteraan Roy Nelson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws