Turkse kunstenaar viert Khabib's overwinning: 'Hij is de nieuwe Muhammad Ali voor moslims' Nieuws
Nieuws

Turkse kunstenaar viert Khabib's overwinning: 'Hij is de nieuwe Muhammad Ali voor moslims'

Turkse kunstenaar viert Khabib's overwinning: 'Hij is de nieuwe Muhammad Ali voor moslims'

De muurschildering toont het hoogtepunt van het mega gevecht van het paar in Las Vegas, toen Nurmagomedov een armklem aanbracht om McGregor te domineren in de vierde ronde en zijn UFC lichtgewicht titel te behouden.

De schilder voegde het bijschrift "Praat niet te veel" aan de muurschildering toe - in duidelijke verwijzing naar de pre-fight trash-talk gebezigd door McGregor, waarvan sommigen de vader en religie van Nurmagomedov beledigden.

Geen interesse

"Mensen in Turkije waren niet echt geïnteresseerd in mijn werk, maar andere landen, waaronder Rusland, Azerbeidzjan waren zeer geïnteresseerd. Ondanks het feit dat dit gebied ver van het stadscentrum ligt, zijn veel toeristen hierheen gekomen om foto's te maken, "vertelde Turkmen aan RT's video-agentschap Ruptly.

"Ik had niets gepland, het was een spontaan iets, dus ik heb dit geschilderd. Ik besloot dit moment te laten zien. Iemand bekritiseerde waarom ik besloot om het einde van het gevecht te laten zien, maar ik denk dat het een nieuw begin is.

Dank

"Ik denk dat Khabib een nieuwe Muhammad Ali is voor moslims. Vanaf dit moment zal heel Turkije naar voren kijken en de gevechten van Khabib bekijken ", voegde de schilder eraan toe. De straatkunst bleef niet onopgemerkt door de UFC-kampioen, die op zijn Instagram-pagina een foto van het werk van Turkmenes deelde, met dank aan de straatartiest. "Ergens in Turkije," ondertekende Nurmagomedov de foto en voegde eraan toe: "Dank u voor uw steun" in het Turks.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Somewhere in Turkey ?? Desteğiniz için teşekkür ederim.

Een bericht gedeeld door Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws