'Trots op AJAX': Glory kampioen Tiffany Van Soest groot fan Nieuws
Nieuws

'Trots op AJAX': Glory kampioen Tiffany Van Soest groot fan

'Trots op AJAX': Glory kampioen Tiffany Van Soest groot fan

Tiffany Van Soest, Glory Kickboxing kampioen bantamgewicht blijkt een groot fan van voetbalclub AJAX. De Amerikaanse met een Nederlandse opa kreeg de club met de paplepel ingegoten.

Het is niet ongewoon dat veel kickboksers voetbal fan zijn. Naast van Soest is bijvoorbeeld Arek Wrzosek die Badr Hari via KO versloeg een fan, de Pool zit graag op de tribune bij ADO Den Haag. Wat van Soest betreft, de Amerikaanse werd vandaag blij verrast met een shirt van haar club AJAX.

Ik draag het met trots

,,Ik kreeg mijn eerste AJAX shirt voordat ik zelfs maar kon lopen. Mijn Opa was een enorme supporter. Nu ik in Amsterdam woon voelt het alleen maar goed om de club te vertegenwoordigen!", schrijft Van Soest op social media terwijl bedankt voor het cadeau. ,,Ik draag het met trots!"

Van Soest werd geboren in Californië. Haar opa van vaderskant was een Nederlands-Indonesiër. Deze emigreerde begin jaren vijftig naar Nederland en ontmoette zijn Nederlandse vrouw in Den Haag. Waarna ze beiden naar de Verenigde Staten verhuisden. 19 maart staat Van Soest in de ring tijdens Glory 80 in Hasselt, België.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws