TRIEST: Kickboks 'Tante' Hennie van der Vathorst overleden Nieuws
Nieuws

TRIEST: Kickboks 'Tante' Hennie van der Vathorst overleden

TRIEST: Kickboks 'Tante' Hennie van der Vathorst overleden

Zes maanden geleden overleed 'Ome Jan' van der Vathorst, een begrip in de kickbokswereld. Zondag werd bekend dat nu ook zijn vrouw Hennie is overleden.

'Tante Hennie' van der Vathorst had veel verdriet over het verlies van haar man Jan. Als koppel waren zij jarenlang een bekende gezichten in de kickbokswereld.

"Ze was zo'n echte Jordanees," zegt zoon Rik tegen AT5. 'Heel erg verbonden met de sportschool en de kinderen in de buurt. Als er ouders waren die even niet konden betalen regelde zij dat. Ze heeft enorm gevochten voor het Jeugdfonds Sport zoals die er nu ligt."

Snel achteruit

'Als er een gezin met vier kinderen binnenkwam zei mijn moeder: "laat er maar drie betalen" het is al moeilijk genoeg', zegt Van der Vathorst. Hij deelt verder mee dat zijn moeder haar nodige medicijnen niet meer in nam en toen hard achteruit ging.

Ze miste haar man waar zij vele jaren mee samen was te erg. AT5 maakte destijds een korte videoreportage over het overlijden van Ome Jan Van der Vathorst. Daar kwamen een aantal bekenden aan het woord.

Onze redactie wenst de familie Van der Vathorst veel sterkte toe met het verlies van Tante Hennie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws