Home / Nieuws / Tranentrekker: Ultiem eerbetoon aan overleden vader UFC kampioen Khabib (video)

Tranentrekker: Ultiem eerbetoon aan overleden vader UFC kampioen Khabib (video)

Een enorme muurschildering op een gebouw in Dagestan blijkt een eerbetoon aan de overleden vader van Khabib Nurmagomedov.

De muurschildering wordt momenteel aangebracht in Derbent City, Dagestan als eerbetoon aan Khabib’s vader Abdulmanap Nurmagomedov. Een van de absoluut beste digitale artiesten Kode ‘Bosslogic’ Abdo is verantwoordelijk voor het ontstaan van het kunstwerk.

De vader van UFC lichtgewicht kampioen, Khabib Nurmagomedov overleed eerder dit jaar als gevolg van verschillende complicaties veroorzaakt door COVID-19. Bosslogic maakte zijn ode aan de Nurmagomedov’s kort nadat Khabib, Justin Gaethje had verslagen bij UFC 254.

Uit pensioen

Na het gevecht kondigde Khabib zijn pensionering aan. Hij verklaarde dat hij zijn moeder beloofd had dat hij zijn carrière niet zou voortzetten zonder zijn vader aan zijn zijde. Uit berichten van de afgelopen dagen blijkt dat Khabib wellicht toch uit pensioen komt.

Officieel is hij nog steeds de UFC lichtgewicht kampioen en is de titel niet vacant gesteld. De manager van Khabib Twitterde een kort bericht met de tekst 30 – 0. dit zou impliceren dat Khabib terugkomt om zijn 29 – 0 record tot 30 te brengen.

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page