Tranentrekker: Ultiem eerbetoon aan overleden vader UFC kampioen Khabib (video) Nieuws
Nieuws

Tranentrekker: Ultiem eerbetoon aan overleden vader UFC kampioen Khabib (video)

Tranentrekker: Ultiem eerbetoon aan overleden vader UFC kampioen Khabib (video)

De muurschildering wordt momenteel aangebracht in Derbent City, Dagestan als eerbetoon aan Khabib's vader Abdulmanap Nurmagomedov. Een van de absoluut beste digitale artiesten Kode 'Bosslogic' Abdo is verantwoordelijk voor het ontstaan van het kunstwerk.

De vader van UFC lichtgewicht kampioen, Khabib Nurmagomedov overleed eerder dit jaar als gevolg van verschillende complicaties veroorzaakt door COVID-19. Bosslogic maakte zijn ode aan de Nurmagomedov's kort nadat Khabib, Justin Gaethje had verslagen bij UFC 254.

Uit pensioen

Na het gevecht kondigde Khabib zijn pensionering aan. Hij verklaarde dat hij zijn moeder beloofd had dat hij zijn carrière niet zou voortzetten zonder zijn vader aan zijn zijde. Uit berichten van de afgelopen dagen blijkt dat Khabib wellicht toch uit pensioen komt.

Officieel is hij nog steeds de UFC lichtgewicht kampioen en is de titel niet vacant gesteld. De manager van Khabib Twitterde een kort bericht met de tekst 30 - 0. dit zou impliceren dat Khabib terugkomt om zijn 29 - 0 record tot 30 te brengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws