TRAINEN OP AFSPRAAK: 'Wie het eerst belt heeft geluk, de rest heeft pech' Nieuws
Nieuws

TRAINEN OP AFSPRAAK: 'Wie het eerst belt heeft geluk, de rest heeft pech'

TRAINEN OP AFSPRAAK: 'Wie het eerst belt heeft geluk, de rest heeft pech'
TRAINEN OP AFSPRAAK: 'Wie het eerst belt heeft geluk, de rest heeft pech'

Kunnen we straks alleen nog trainen op afspraak?

In diverse landen gaan zoetjes aan de sportscholen gefaseerd open, zo ook in Nederland. De jeugd mag weer trainen maar onder strikte regels. Maar hoe gaat dat straks verder als ook de volwassen weer de gym in mogen?

Bellen om te kunnen trainen

In Amerika werken sommige sportscholen met een reservering systeem, zoals Westside MMA in Arkansas, daar kun je alleen nog trainen als je gereserveerd hebt. Er is een maximaal aantal leden toegestaan per les en dat varieert ook nog eens tussen MMA, kickboksen en BJJ lessen.

Het systeem lijkt simpel maar is tegelijkertijd beperkend, zowel voor de sporters als de sportschool. De gym in Arkansas lijkt het te willen oplossen door meerdere lessen per dag te gaan houden, toch is het niet waterdicht.

Het wordt een zooitje

Het gevaar is dat het een rommeltje wordt zeggen diverse sportschool eigenaren die het systeem overdenken. "Wie mag straks wel of niet trainen, het is zo lullig om te moeten zeggen sorry de les zit al vol," zegt een van hen.

"Je gaat mensen teleurstellen dat kan niet anders, ik heb honderden leden hoe ga ik dat straks regelen, wie krijgt er voorrang, het is haast onmogelijk bij te houden wie wanneer heeft getraind, wat denk je dat er gebeurt als de volwassen weer mogen trainen, dat wordt een bende."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws