Home / Nieuws / Tragedie: MMA-vechter en UFC presentator ontsnappen aan vlammenzee

Tragedie: MMA-vechter en UFC presentator ontsnappen aan vlammenzee

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell
Youtube (Chuck Liddel neemt Jack Ass komiek Steve-O. In een houdgreep

De woekerende branden in Californie lijken niemand te sparen, rijk en arm raken huis en haard kwijt door de verzengende vlammen. Onder de gedupeerden is ook Chuck Liddel een bekend MMA-vechter.”

Via Twitter meldt Liddel; “We hebben ons huis met succes geëvacueerd met onze kinderen, onze hond en wat kleren. Ik ben blij dat ik het voor elkaar heb gekregen met de dingen die er het meest toe doen. De rest zullen we later ontdekken. Alles wat ik heb is respect en waardering voor alle brandweer lui die op dit moment voor ons werken.”

Joe Rogan

Rogan sinds 1997 werkzaam voor de UFC. In eerste instantie verzorgde hij de interviews na de wedstrijden, later, in 2002, werd hij ook commentator. Ook hij moest vluchten voor de vlammen en meldt op zijn twitter; “Vanwege de branden en de evacuatie moet ik mijn sets annuleren bij The Comedy Store vanavond. Mijn excuses aan iedereen. Ik kom volgende week terug. Blijf daar veilig daar buiten mensen. Dit vuur is beangstigend. ”

De branden zijn moeilijk onder controle te krijgen en talloze huizen en hectare bos zijn vernietigd, ook zijn er dodelijke slachtoffers te betreuren.

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT