Topvoetballer Cristiano Ronaldo steunt UFC kampioen Khabib Nieuws
Nieuws

Topvoetballer Cristiano Ronaldo steunt UFC kampioen Khabib

Topvoetballer Cristiano Ronaldo steunt UFC kampioen Khabib
Topvoetballer Cristiano Ronaldo steunt UFC kampioen Khabib

Zaterdag is het zover, dan staat UFC kampioen Khabib Nurmagomedov tegenover Justin Gaethje in de strijd om de UFC lichtgewicht titel.

Niet iedereen weet dat de wereldberoemde voetbalster Cristiano Ronaldo een van de fans van vechtsportatleet Khabib Nurmagomedov is. Sterker nog, hij gaf onlangs steun aan de Russische worstelaar in de volgende wedstrijd tegen Justin Gaethje tijdens een live sessie op zijn Instagram.

Ronaldo, die momenteel in quarantaine zit, gaf zijn steun nadat hij door zijn fans was gevraagd wie zijn keuze zou zijn voor de volgende wedstrijd van Khabib. "Natuurlijk zal Khabib zeker winnen. Hij is mijn broer, zo God het wil", zei Ronaldo.

Vrienden

De reactie van de Juventus-ster die steun geeft aan Khabib en zei dat God het wil, werd deze week een van de meest populaire gespreksonderwerpen op sociale media. De twee hadden elkaar eerder ontmoet in 2018 en Ronaldo had eerder zijn Real Madrid-trui aan Khabib gegeven.

Khabib zal Justin Gaethje ontmoeten in het UFC 254-evenement op zaterdag 24 oktober. Deze wedstrijd is ook de eerste van Khabib na de dood van zijn vader en coach Abdulmanap, die afgelopen juli overleed aan de gevolgen van Covid-19.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws