Topvoetballer Cristiano Ronaldo steunt UFC kampioen Khabib
Home / Nieuws / Topvoetballer Cristiano Ronaldo steunt UFC kampioen Khabib

Topvoetballer Cristiano Ronaldo steunt UFC kampioen Khabib

Topvoetballer Cristiano Ronaldo steunt UFC kampioen Khabib

Zaterdag is het zover, dan staat UFC kampioen Khabib Nurmagomedov tegenover Justin Gaethje in de strijd om de UFC lichtgewicht titel.

Niet iedereen weet dat de wereldberoemde voetbalster Cristiano Ronaldo een van de fans van vechtsportatleet Khabib Nurmagomedov is. Sterker nog, hij gaf onlangs steun aan de Russische worstelaar in de volgende wedstrijd tegen Justin Gaethje tijdens een live sessie op zijn Instagram.

Ronaldo, die momenteel in quarantaine zit, gaf zijn steun nadat hij door zijn fans was gevraagd wie zijn keuze zou zijn voor de volgende wedstrijd van Khabib. “Natuurlijk zal Khabib zeker winnen. Hij is mijn broer, zo God het wil”, zei Ronaldo.

Vrienden

De reactie van de Juventus-ster die steun geeft aan Khabib en zei dat God het wil, werd deze week een van de meest populaire gespreksonderwerpen op sociale media. De twee hadden elkaar eerder ontmoet in 2018 en Ronaldo had eerder zijn Real Madrid-trui aan Khabib gegeven.

Khabib zal Justin Gaethje ontmoeten in het UFC 254-evenement op zaterdag 24 oktober. Deze wedstrijd is ook de eerste van Khabib na de dood van zijn vader en coach Abdulmanap, die afgelopen juli overleed aan de gevolgen van Covid-19.

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page