Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX. In een video en zegt hij hoe verwoest hij is door zijn dood. DMX, echte naam Earn Simmons, stierf op vrijdag 9 april op 50-jarige leeftijd.

Een overdosis drugs waardoor de rapper een hartaanval kreeg ging vooraf aan diens dood. Sinds zijn overlijden, gingen een aantal MMA-atleten naar hun sociale media om hun herinneringen aan de legendarische rapper te delen. Een daarvan is Silva, die vroeger de muziek van DMX gebruikte als opkomst tune voor een wedstrijd. Ze waren goede vrienden en zijn dood doet hem pijn.

Groot verdriet

In een emotioneel gesprek met TMZ Sports spreekt Silva over het overlijden van DMX. En hoe het verlies van zijn vriend hem zo raakt, omdat hij gelooft dat de zanger en acteur nog zoveel te geven had aan de wereld voordat hij stierf.

,,DMX maakt deel uit van mijn leven. Ik ben erg verdrietig omdat hij een enorme man is, een enorm talent, en ik ben verdrietig. Ik ben erg verdrietig omdat deze man een groot potentieel heeft om steeds meer iets in deze wereld te doen. Voor mij is DMX compleet anders omdat hij erg charismatisch is. En het talent dat DMX heeft, is compleet anders. Hij is een goede acteur en zanger. Ik ben bedroefd. Ik ben erg verdrietig”, zei Silva.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page