Topvechter Gökhan Saki met succes geopereerd Nieuws
Nieuws

Topvechter Gökhan Saki met succes geopereerd

Topvechter Gökhan Saki met succes geopereerd
Topvechter Gökhan Saki met succes geopereerd

Voormalig kickbokser en UFC-vechter de Turks-Nederlandse Gökhan Saki is met succes geopereerd. De topvechter laat via social media dat het goed met hem gaat.

"Update voor mijn volgers. Na een jaar pijn en injecties in mijn ellebogen kwamen ze erachter dat ik in mijn beide ellebogen gebroken stukjes bot heb. Dat veroorzaakte pijn en ontstekingen. Mijn eerste operatie is gedaan en het is top gegaan," schrijft Saki.

Ik kom

"De tweede die komt nog. Binnen een paar weken kan ik hopelijk zonder pijn en obstakels de training hervatten. Voor elk niveau is er een andere duivel, dat is het leven. Maar onthoud hoe donkerder de nacht, hoe helderder de ochtend, dus we geven nooit op. Houd jullie op de hoogte. Bedankt iedereen."

Saki boekte grote successen als kickbokser bij de grote vechtsport organisaties zoals de befaamde K-1 uit Japan en GLORY Kickboxing. In 2018 stapte Saki over naar het MMA-vechten en stond drie maal bij de UFC in de kooi. Zijn laatste gevecht was tegen Khalil Rountree Jr. op UFC 226 in juli 2017.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws