Toptrainer Thom Harinck traint zoon kickbokslegende Cikatić
Home / Nieuws / Toptrainer Thom Harinck traint zoon kickbokslegende Cikatić

Toptrainer Thom Harinck traint zoon kickbokslegende Cikatić

Afgelopen maart overleed kickbokslegende Branko Cikatić na een langdurige ziekte. Hij was een pupil van de Nederlandse top trainer Thom Harinck.

Branko Cikatić is een voormalig kickbokser. Hij was de eerste Kroatische vechtsporter die wereldwijd succes en roem kende. Hij was de eerste K-1 World Grand Prixkampioen. Een toernooi dat werd gehouden op 30 april 1993 in Japan.

Top team

Samen met Thom Harinck boekte Cikatić grote successen. Harinck is de man die het kickboksen in Nederland groot maakte. Ook was hij jarenlang de trainer van Badr Hari.

Harinck die momenteel in Kroatië verblijft heeft de zoon van Cikatić, Bruno onder zijn hoede genomen. Deze is net zo getalenteerd als zijn vader, echter in plaats van kickboksen is de jongeling overgegaan naar het boksen.

Geen kickboksen

“Ik koos voor boksen omdat mijn vader alles bereikte wat hij kon in kickboksen en muay thai, dus ik zou onze achternaam willen voortzetten en uitbreiden naar andere vechtsporten ”, zegt Bruno Cikatić die over een paar maanden 18 jaar wordt tegen tportal.

Harinck herkent het talent van vader Branko in zoon Bruno. Hij plaatste dan ook enkele posts op Twitter over de jonge bokser met de bijtekst; “Advies geven aan Bruno Cikatić, hij is erg getalenteerd. ” Een betere trainer kan Bruno zich niet wensen.

Bekijk ook

‘KO’! Kersverse UFC’er MEPT rivaal bruut naar het canvas

Steven Nguyen verdiende zich afgelopen nacht een UFC contract.

Verhoeven’s DOPING opmerking over Overeem: ‘Ik zit goed’ (video)

Rico Verhoeven en Alistair Overeem stonden gisteravond voor het eerst tegenover elkaar.

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page