Toptrainer Thom Harinck traint zoon kickbokslegende Cikatić Nieuws
Nieuws

Toptrainer Thom Harinck traint zoon kickbokslegende Cikatić

Toptrainer Thom Harinck traint zoon kickbokslegende Cikatić

Branko Cikatić is een voormalig kickbokser. Hij was de eerste Kroatische vechtsporter die wereldwijd succes en roem kende. Hij was de eerste K-1 World Grand Prixkampioen. Een toernooi dat werd gehouden op 30 april 1993 in Japan.

Top team

Samen met Thom Harinck boekte Cikatić grote successen. Harinck is de man die het kickboksen in Nederland groot maakte. Ook was hij jarenlang de trainer van Badr Hari.

Harinck die momenteel in Kroatië verblijft heeft de zoon van Cikatić, Bruno onder zijn hoede genomen. Deze is net zo getalenteerd als zijn vader, echter in plaats van kickboksen is de jongeling overgegaan naar het boksen.

Geen kickboksen

"Ik koos voor boksen omdat mijn vader alles bereikte wat hij kon in kickboksen en muay thai, dus ik zou onze achternaam willen voortzetten en uitbreiden naar andere vechtsporten '', zegt Bruno Cikatić die over een paar maanden 18 jaar wordt tegen tportal.

Harinck herkent het talent van vader Branko in zoon Bruno. Hij plaatste dan ook enkele posts op Twitter over de jonge bokser met de bijtekst; "Advies geven aan Bruno Cikatić, hij is erg getalenteerd. " Een betere trainer kan Bruno zich niet wensen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws