Toptrainer Thom Harinck traint zoon kickbokslegende Cikatić – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Toptrainer Thom Harinck traint zoon kickbokslegende Cikatić

Toptrainer Thom Harinck traint zoon kickbokslegende Cikatić

Afgelopen maart overleed kickbokslegende Branko Cikatić na een langdurige ziekte. Hij was een pupil van de Nederlandse top trainer Thom Harinck.

Branko Cikatić is een voormalig kickbokser. Hij was de eerste Kroatische vechtsporter die wereldwijd succes en roem kende. Hij was de eerste K-1 World Grand Prixkampioen. Een toernooi dat werd gehouden op 30 april 1993 in Japan.

Top team

Samen met Thom Harinck boekte Cikatić grote successen. Harinck is de man die het kickboksen in Nederland groot maakte. Ook was hij jarenlang de trainer van Badr Hari.

Harinck die momenteel in Kroatië verblijft heeft de zoon van Cikatić, Bruno onder zijn hoede genomen. Deze is net zo getalenteerd als zijn vader, echter in plaats van kickboksen is de jongeling overgegaan naar het boksen.

Geen kickboksen

“Ik koos voor boksen omdat mijn vader alles bereikte wat hij kon in kickboksen en muay thai, dus ik zou onze achternaam willen voortzetten en uitbreiden naar andere vechtsporten ”, zegt Bruno Cikatić die over een paar maanden 18 jaar wordt tegen tportal.

Harinck herkent het talent van vader Branko in zoon Bruno. Hij plaatste dan ook enkele posts op Twitter over de jonge bokser met de bijtekst; “Advies geven aan Bruno Cikatić, hij is erg getalenteerd. ” Een betere trainer kan Bruno zich niet wensen.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page