Toptrainer stelt sportschool open voor corona risicogroep Nieuws
Nieuws

Toptrainer stelt sportschool open voor corona risicogroep

Toptrainer stelt sportschool open voor corona risicogroep
Toptrainer stelt sportschool open voor corona risicogroep

Toptrainer, MMA, Kickbokstrainer en scheidsrechter Jon Axewood stelt zijn sportschool in Hendrik ido Ambacht open voor corona risico groepen.

John Axewood onder andere bekend als scheidsrechter bij Glory Kickboxing opent de deuren van zijn gym. Op Instagram meldt hij: "Helaas houd de corona ons nog steeds in de ban. Wij zijn ons er van bewust dat er een aantal leden zijn die in de risico groep vallen of veel mensen om zich heen hebben die in deze risico groep vallen," Aldus Axewood.

"Of bijvoorbeeld een beroep waar ze onmisbaar zijn en daardoor niet het risico durven te nemen deel te nemen aan onze groepslessen! Wat natuurlijk begrijpelijk is.. Wij zien er wel de noodzaak van in dat iedereen zo fit en gezond mogelijk blijft deze periode en nemen daar graag onze verantwoordelijkheid in en willen deze leden dan ook graag instaat stellen om te kunnen sporten. "

Kosteloos

"Wij zullen vanaf volgende week onze sportschool in staat stellen voor deze leden om gebruik te maken van onze gym (onder toezicht) Wij geven je een work-out waardoor je gegarandeerd zweet! Voor de leden is dit kosteloos."

"Ben je geen lid en wil je wel graag gebruik maken van deze actie? Dat kan, neem dan even contact met ons op voor de voorwaarden. Wij hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen." Het initiatief van Axewood is toe te juichen omdat fit blijven een goed wapen kan zijn tegen ziektes.

Dit bericht bekijken op Instagram

Helaas houd de corona ons nog steeds in de ban? Wij zijn ons er van bewust dat er een aantal leden zijn die in de risico groep vallen of veel mensen om zich heen hebben die in deze risico groep vallen. Of bijvoorbeeld een beroep waar ze onmisbaar zijn en daardoor niet het risico durven te nemen deel te nemen aan onze groepslessen! Wat natuurlijk begrijpelijk is.. Wij zien er wel de noodzaak van in dat iedereen zo fit en gezond mogelijk blijft deze periode en nemen daar graag onze verantwoordelijkheid in en willen deze leden dan ook graag instaat stellen om te kunnen sporten.?️‍♀️ ‼️Wij zullen vanaf volgende week onze sportschool in staat stellen voor deze leden om gebruik te maken van onze gym (onder toezicht) Wij geven je een work-out waardoor je gegarandeerd zweet! Voor de leden is dit kostenloos.‼️ Ben je geen lid en wil je wel graag gebruik maken van deze actie? Dat kan, neem dan even contact met ons op voor de voorwaarden. Wij hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen ? ?Locatie Hendrik ido Ambacht

Een bericht gedeeld door Axewood (@john_axewood) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws