Toptrainer stelt sportschool open voor corona risicogroep – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Toptrainer stelt sportschool open voor corona risicogroep

Toptrainer stelt sportschool open voor corona risicogroep

John Axewood midden

Toptrainer, MMA, Kickbokstrainer en scheidsrechter Jon Axewood stelt zijn sportschool in Hendrik ido Ambacht open voor corona risico groepen.

John Axewood onder andere bekend als scheidsrechter bij Glory Kickboxing opent de deuren van zijn gym. Op Instagram meldt hij: “Helaas houd de corona ons nog steeds in de ban. Wij zijn ons er van bewust dat er een aantal leden zijn die in de risico groep vallen of veel mensen om zich heen hebben die in deze risico groep vallen,” Aldus Axewood.

“Of bijvoorbeeld een beroep waar ze onmisbaar zijn en daardoor niet het risico durven te nemen deel te nemen aan onze groepslessen! Wat natuurlijk begrijpelijk is.. Wij zien er wel de noodzaak van in dat iedereen zo fit en gezond mogelijk blijft deze periode en nemen daar graag onze verantwoordelijkheid in en willen deze leden dan ook graag instaat stellen om te kunnen sporten. “

Kosteloos

“Wij zullen vanaf volgende week onze sportschool in staat stellen voor deze leden om gebruik te maken van onze gym (onder toezicht) Wij geven je een work-out waardoor je gegarandeerd zweet! Voor de leden is dit kosteloos.”

“Ben je geen lid en wil je wel graag gebruik maken van deze actie? Dat kan, neem dan even contact met ons op voor de voorwaarden. Wij hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen.” Het initiatief van Axewood is toe te juichen omdat fit blijven een goed wapen kan zijn tegen ziektes.

Dit bericht bekijken op Instagram

Helaas houd de corona ons nog steeds in de ban😪 Wij zijn ons er van bewust dat er een aantal leden zijn die in de risico groep vallen of veel mensen om zich heen hebben die in deze risico groep vallen. Of bijvoorbeeld een beroep waar ze onmisbaar zijn en daardoor niet het risico durven te nemen deel te nemen aan onze groepslessen! Wat natuurlijk begrijpelijk is.. Wij zien er wel de noodzaak van in dat iedereen zo fit en gezond mogelijk blijft deze periode en nemen daar graag onze verantwoordelijkheid in en willen deze leden dan ook graag instaat stellen om te kunnen sporten.🏋️‍♀️ ‼️Wij zullen vanaf volgende week onze sportschool in staat stellen voor deze leden om gebruik te maken van onze gym (onder toezicht) Wij geven je een work-out waardoor je gegarandeerd zweet! Voor de leden is dit kostenloos.‼️ Ben je geen lid en wil je wel graag gebruik maken van deze actie? Dat kan, neem dan even contact met ons op voor de voorwaarden. Wij hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen 🙏 🚩Locatie Hendrik ido Ambacht

Een bericht gedeeld door Axewood (@john_axewood) op

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page