Topless Boksicoon Tyson Fury verrast Cafébezoekers! 'Wat doe ie nou?'
Home / Nieuws / Topless Boksicoon Tyson Fury verrast Cafébezoekers! ‘Wat doe ie nou?’

Topless Boksicoon Tyson Fury verrast Cafébezoekers! ‘Wat doe ie nou?’

Topless Boksicoon Tyson Fury verrast Cafébezoekers! 'Wat doe ie nou?'

Tyson Fury zit midden in zijn ‘Official After Party Tour’ en stopte bij een pub in Aintree voor een groot glas bier. Waardoor klanten verbluft achterbleven toen hij topless terugkeerde van het toilet.

Zwaargewichtkampioen Tyson Fury verraste cafebezoekers in Aintree door topless een drankje aan de bar te bestellen. Fury voert sinds 23 juni zijn ‘Official After Party Tour’ uit en toert door steden als Wolverhampton, Liverpool en Sheffield.

Gekkenhuis

The Gypsy King nam een pauze om een groot glas pils te drinken in The Queen’s pub in Aintree. Maar liet klanten “verbluft” achter nadat ze met zijn T-shirt uit van het toilet terugkwamen. Het optreden van de wereldkampioen zwaargewicht heeft voor veel ophef gezorgd op sociale media.

Nadat foto’s van Fury op Twitter werden gepost, waarop hij aan de bar shirtloos met fans aan het kletsen was kwamen de tongen los. ,,Hij kwam uit het toilet en begon foto’s te maken met iedereen”, zegt een barman van de kroeg. ,,Hij had oorspronkelijk een pak aan, maar ik denk dat hij zijn topje uittrok omdat iedereen hem al had opgemerkt.”

Het is niet de eerste keer dat de 33-jarige gespot wordt in Liverpool. In maart maakte Fury een reis naar Newton-le-Willows High Street, waar hij werd lastiggevallen door opgewonden lokale bewoners die om foto’s vroegen.

Bekijk ook

Proud Boy mept knuppelende Antifa onderuit! ‘Superheld?’ (video)

Tijdens een demonstratie werd een van

'Puur racisme!' Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

‘Puur racisme!’ Boksicoon Mayweather als een hond behandeld

Floyd Mayweather heeft de klus geklaard

ZIEN! Maryna Moroz 1e UFC-vechtster in Playboy: 'Kan niet wachten'

ZIEN! 1e UFC-vechtster in Playboy: ‘Kan niet wachten’

De Oekraïense MMA-vechtster is hiermee de eerste

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page