Topkickbokser Peter Aerts gebruikt gadget om coronavirus te weren – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Topkickbokser Peter Aerts gebruikt gadget om coronavirus te weren

Topkickbokser Peter Aerts gebruikt gadget om coronavirus te weren

Kickbokslegende Peter Aerts heeft zichzelf beschermt tegen virussen en bacteriën via een innovatief middel, de Air Blocker.

Aerts was samen met zijn zoon en dochter in Japan voor een kickboks wedstrijd en heeft op de terugreis naar Nederland gebruikt gemaakt van een uitvinding die virussen en bacteriën tegenhoudt. Op Instagram meld Fight Institute by Peter Aerts dat de topkickbokser veilig terug is.

Tegen virussen en bacteriën

De Air Blocker waar Aerts gebruik van maakt “is een sterk antibacterieel middel welke via chloordioxide twee en een half keer meer oxiderende kracht heeft dan de algemene chloormiddelen, die voor desinfectiemiddelen worden gebruikt en verwijdert effectief bacteriën, schimmels, etc,” aldus de uitleg van een fabrikant.

De blokker heeft iets weg van een badge inclusief draagkoord die je eenvoudig weg om de nek draagt. Online onderzoek leert dat er een uitgebreide uitleg beschikbaar is hoe een Air Blocker werkt in een PDF deze vindt je door hier te klikken.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page