Topkickbokser Peter Aerts gebruikt gadget om coronavirus te weren Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Peter Aerts gebruikt gadget om coronavirus te weren

Topkickbokser Peter Aerts gebruikt gadget om coronavirus te weren

Kickbokslegende Peter Aerts heeft zichzelf beschermt tegen virussen en bacteriën via een innovatief middel, de Air Blocker.

Aerts was samen met zijn zoon en dochter in Japan voor een kickboks wedstrijd en heeft op de terugreis naar Nederland gebruikt gemaakt van een uitvinding die virussen en bacteriën tegenhoudt. Op Instagram meld Fight Institute by Peter Aerts dat de topkickbokser veilig terug is.

Tegen virussen en bacteriën

De Air Blocker waar Aerts gebruik van maakt "is een sterk antibacterieel middel welke via chloordioxide twee en een half keer meer oxiderende kracht heeft dan de algemene chloormiddelen, die voor desinfectiemiddelen worden gebruikt en verwijdert effectief bacteriën, schimmels, etc," aldus de uitleg van een fabrikant.

De blokker heeft iets weg van een badge inclusief draagkoord die je eenvoudig weg om de nek draagt. Online onderzoek leert dat er een uitgebreide uitleg beschikbaar is hoe een Air Blocker werkt in een PDF deze vindt je door hier te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws