Home / Nieuws / Top voetballers Ronaldo en Neymar samen in de boksring (video)

Top voetballers Ronaldo en Neymar samen in de boksring (video)

Cristiano Ronaldo en Neymar Jr. hebben misschien meerdere keren tegen elkaar op het voetbalveld gestaan, maar het lijkt erop dat het duo ook klaar is om het in een boksring te proberen.

In een reclame filmpje van het Portugese technologiebedrijf MEO zien we Neymar en Ronaldo uitgedost in boksuitrusting, die enkele stoten uitwisselen terwijl een scheidsrechter toekijkt.

Meer nieuws van de MEO-advertentiecampagne zal binnenkort worden vrijgegeven, dus fans zullen zeker nog even moeten tot het moment dat we enige bevestiging hebben over wat er precies aan de hand is, maar wat het ook is, het ziet er verschrikkelijk interessant uit.

Bekijk ook

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

Vechtsportautoriteit trekt teugels aan: Waarschuwt sportscholen

De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) kondigde afgelopen week maatregelen aan tegen sportscholen die niet gesanctioneerde vechtsport evenementen houden.

Video: MMA-vechter trapt ‘nep’ Bruce Lee bruut knock-out

Een gevecht tussen MMA versus traditionele vechtsporten in China eindigt in een brute KO.