Top vechters Tyrone Spong en Jairzinho Rozenstruik vallen in de prijzen Nieuws
Nieuws

Top vechters Tyrone Spong en Jairzinho Rozenstruik vallen in de prijzen

Top vechters Tyrone Spong en Jairzinho Rozenstruik vallen in de prijzen
Top vechters Tyrone Spong en Jairzinho Rozenstruik vallen in de prijzen

Tyrone ‘King of the Ring’ Spong en Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik zijn in het zonnetje gezet in Suriname. Beide vechters ontvingen een Lifetime Achievement Award voor hun prestaties in de sport.

Online nieuws site Waterkant meld dat zowel Spong als Rozenstruik de prijs uitgereikt kregen tijdens de Pan-American Muay-Thai Kampioenschappen die dit weekend in Suriname gehouden worden. Het toernooi is gesanctioneerd door de Surinaamse Thaiboksbond (SuThaiBo

Dank

“Ik wil op deze wijze SuThaiBo & de regering hartelijk bedanken voor deze erkenning. Dit gebaar stel ik zeer op prijs. De erkenning van je eigen land geeft mij ook extra motivatie om door te gaan met het goede werk. Daarbij wil ik ook mijn familie, vrienden, fans & iedereen om mij heen bedanken voor de steun en het geloven in mij” aldus Rozenstruik tegen Waterkant.

De Pan-American Muay-Thai Kampioenschappen die van 26-28 oktober in de Anthony Nesty Sporthal plaatsvinden worden voor het eerst gehouden in Suriname en heeft een groot aantal Zuid Amerikaanse top vechters op het programma. Ook top kickbokser Ilona Elmont was aanwezig tijdens de uitreiking aan Spong en Rozenstruik.

Bron: Waterkant

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws