Top MMA-vechter noemt homoseksuelen 'erger dan honden' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Top MMA-vechter noemt homoseksuelen ‘erger dan honden’

Top MMA-vechter noemt homoseksuelen ‘erger dan honden’

Kuat Khamitov ook bekend als Naiman heeft het niet zo op homoseksuelen en lesbiennes. Hij is fel anti-LGBTQ en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken.

Khamito een professionele MMA-vechter in Kazachstan zijn pijlen op op LGBTQ-mensen gericht. Nu zijn een lesbische voetballer en haar vriendin bang voor hun veiligheid. Kuat Khamitov, ook bekend als Naiman, viel een LGBTQ-ondersteunende video op Instagram aan.

En zei in de opmerkingen dat LGBTQ-mensen ‘erger zijn dan honden’. Eraan toevoegend dat honden door zo’n vergelijking beledigd moeten zijn. Zijn supporters volgden op met opmerkingen over LGBTQ-mensen die slechter zijn dan varkens.

Ik verkracht je

De video, werd gemaakt door de Britse ambassade in Kazachstan ter ere van de Internationale Dag tegen Homofobie, Transfobie en Bifobi. De video bevatte steunbetuigingen voor de LGBTQ-gemeenschap van een aantal ambassadeurs,. waaronder de Amerikaanse ambassadeur, William Moser. LGBTQ-activist Nurbibi Nurkadilova reageerde met een open brief aan Khamitov en bekritiseerde hem voor zijn verontrustende verklaring.

“Waarom vergelijk je mijn mensenrechten, de rechten van een burger van dit land, met die van een hond?’ Zij vroeg. ‘Vind je me machteloos? Of vergelijk je mijn mentale ontwikkeling met die van een hond? Of misschien wilde je een parallel trekken tussen het feit dat we ook een ketting als honden moeten omdoen? Ik begrijp uw belachelijke en stomme verklaring niet helemaal! “

Erg bang

Nurkadilova zei dat de reacties van Khamitov-fans en anderen in haar thuisland snel en zeer verontrustend waren.

“Ik heb duizenden berichten met bedreigingen en beledigingen ontvangen”, vertelde ze Outsports in een exclusief interview. ‘Ze zijn allemaal in het Russisch en Kazachs, maar zeggen:’ Je zult in de hel branden, Ik zal je vermoorden, Je bent erger dan een dier, Ik verkracht je.”

Je hoeft niet horen thuis in dit land, ‘Ga naar Amerika’, ‘Je bent de schande van het land’ en andere lelijke opmerkingen. Een normaal persoon zou geschokt zijn. ‘Dagen nadat de controverse uitbrak, plaatste Khamitov een afbeelding van zichzelf waarop hij op een -LGBTQ vlag stapte en die verbrandde, en zei in het onderschrift dat LGBTQ-mensen de natie te schande maken.

Bekijk ook

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page