Top MMA-trainer vergelijkt corona-lockdown met Hitler & Nazi-Duitsland - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Top MMA-trainer vergelijkt corona-lockdown met Hitler & Nazi-Duitsland

Top MMA-trainer vergelijkt corona-lockdown met Hitler & Nazi-Duitsland

De corona-lockdown raakt veel ondernemers ook sportschoolhouders en top coaches

Sportschoolhouders en top trainers spannen zich in om de sportscholen weer open te krijgen, maar overheden zijn wereldwijd halsstarrig en houden zoals in Nederland september aan . Top MMA-coach Mike Winkeljohn neemt het gevecht een stap verder en vergelijkt lockdown met nazi-Duitsland.

Via social media plaatste Winkeljohn die een aantal bekende UFC vechters onder zich heeft, berichten die veel kritiek ontvangen. “Mike Winkeljohn probeert te rechtvaardigen dat sportscholen opnieuw worden geopend met volledig onnauwkeurige posts op sociale media,” bericht Bloody Elbow.

Dit doe je niet

“De spraakmakende coach vergeleek onlangs Adolf Hitler en Nazi-Duitsland met de huidige lockdowns om de verspreiding van een pandemie te voorkomen. Om het nog erger te maken, is vrijwel alles in de post gewoon volledig onnauwkeurig.”

Het blijkt dat Winkeljohn historische feiten uit de regeringstijd van Adolf Hitler aanhaalt die van geen kant kloppen. Ook plaatste hij een foto van Hitler of iemand die hierop moet lijken. De Amerikaanse pers valt Winkeljohn hierop aan en vindt hoe goed bedoelt ook, zijn acties ongepast.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page