Top MMA-trainer vergelijkt corona-lockdown met Hitler & Nazi-Duitsland Nieuws
Nieuws

Top MMA-trainer vergelijkt corona-lockdown met Hitler & Nazi-Duitsland

Top MMA-trainer vergelijkt corona-lockdown met Hitler & Nazi-Duitsland

Sportschoolhouders en top trainers spannen zich in om de sportscholen weer open te krijgen, maar overheden zijn wereldwijd halsstarrig en houden zoals in Nederland september aan . Top MMA-coach Mike Winkeljohn neemt het gevecht een stap verder en vergelijkt lockdown met nazi-Duitsland.

Via social media plaatste Winkeljohn die een aantal bekende UFC vechters onder zich heeft, berichten die veel kritiek ontvangen. "Mike Winkeljohn probeert te rechtvaardigen dat sportscholen opnieuw worden geopend met volledig onnauwkeurige posts op sociale media," bericht Bloody Elbow.

Dit doe je niet

"De spraakmakende coach vergeleek onlangs Adolf Hitler en Nazi-Duitsland met de huidige lockdowns om de verspreiding van een pandemie te voorkomen. Om het nog erger te maken, is vrijwel alles in de post gewoon volledig onnauwkeurig."

Het blijkt dat Winkeljohn historische feiten uit de regeringstijd van Adolf Hitler aanhaalt die van geen kant kloppen. Ook plaatste hij een foto van Hitler of iemand die hierop moet lijken. De Amerikaanse pers valt Winkeljohn hierop aan en vindt hoe goed bedoelt ook, zijn acties ongepast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws