TOP MANAGER: 'YouTube Ster Jake Paul zal Conor McGregor verrot slaan'
Home / Nieuws / TOP MANAGER: ‘YouTube Ster Jake Paul zal Conor McGregor verrot slaan’

TOP MANAGER: ‘YouTube Ster Jake Paul zal Conor McGregor verrot slaan’

Conor McGregor zou een flink pak slaag gaan krijgen van Jake Paul. Zo zegt vecht manager Ali Abdelaziz, die onder andere UFC kampioen Khabib Nurmagomedov onder zijn vleugels heeft.

MMA-manager Ali Abdelaziz gelooft, dat YouTube-ster Jake Paul Conor McGregor zou verslaan, als ze elkaar zouden ontmoeten in de boksring.

Paul is het gesprek van de vechtsportwereld, sinds hij eind vorig jaar de voormalige NBA-ster Nate Robinson knock-out, sloeg in een bokswedstrijd.

Verrot slaan

Dat smaakte voor de YouTube ster naar meer en daagde zo’n beetje de hele top van de vechters uit, inclusief UFC-ster Conor McGregor. In een gesprek met TMZ sprak Abdelaziz zijn overtuiging uit dat Paul, McGregor ‘verrot’ zou slaan als ze elkaar ooit zouden ontmoeten in een gevecht.

Abdelaziz en McGregor zijn niet bepaald vrienden, sinds de Ier de manager in het verleden in een woordenoorlog betrok met Khabib. Sinds die tijd is het water en vuur tussen beiden.

Leuke gast

,,Jake Paul, ik vind deze jongen leuk”, vertelde Abdelaziz aan TMZ. ,,Weet je waarom? Omdat hij echt is. Ik hou van de stijl van Jake Paul. Ik denk dat hij Conor verrot slaat, zijn teamgenoten, al deze jongens zal verslaan.”

Of Paul een kans maakt tegen McGregor lijkt te verwaarlozen. Immers is de Ier een doorgewinterde vechter terwijl de YouTube ster net komt kijken.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page