TOP MANAGER: 'YouTube Ster Jake Paul zal Conor McGregor verrot slaan' Nieuws
Nieuws

TOP MANAGER: 'YouTube Ster Jake Paul zal Conor McGregor verrot slaan'

TOP MANAGER: 'YouTube Ster Jake Paul zal Conor McGregor verrot slaan'

Conor McGregor zou een flink pak slaag gaan krijgen van Jake Paul. Zo zegt vecht manager Ali Abdelaziz, die onder andere UFC kampioen Khabib Nurmagomedov onder zijn vleugels heeft.

MMA-manager Ali Abdelaziz gelooft, dat YouTube-ster Jake Paul Conor McGregor zou verslaan, als ze elkaar zouden ontmoeten in de boksring.

Paul is het gesprek van de vechtsportwereld, sinds hij eind vorig jaar de voormalige NBA-ster Nate Robinson knock-out, sloeg in een bokswedstrijd.

Verrot slaan

Dat smaakte voor de YouTube ster naar meer en daagde zo'n beetje de hele top van de vechters uit, inclusief UFC-ster Conor McGregor. In een gesprek met TMZ sprak Abdelaziz zijn overtuiging uit dat Paul, McGregor 'verrot' zou slaan als ze elkaar ooit zouden ontmoeten in een gevecht.

Abdelaziz en McGregor zijn niet bepaald vrienden, sinds de Ier de manager in het verleden in een woordenoorlog betrok met Khabib. Sinds die tijd is het water en vuur tussen beiden.

Leuke gast

,,Jake Paul, ik vind deze jongen leuk", vertelde Abdelaziz aan TMZ. ,,Weet je waarom? Omdat hij echt is. Ik hou van de stijl van Jake Paul. Ik denk dat hij Conor verrot slaat, zijn teamgenoten, al deze jongens zal verslaan."

Of Paul een kans maakt tegen McGregor lijkt te verwaarlozen. Immers is de Ier een doorgewinterde vechter terwijl de YouTube ster net komt kijken.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/bellator-haalt-voordeel-uit-massa-ontslag-onder-ufc-vechters/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws