TOP KICKBOKS SCHEIDSRECHTER JOOP UBEDA: 'Tayfun Ozcan is de beste' Nieuws
Nieuws

TOP KICKBOKS SCHEIDSRECHTER JOOP UBEDA: 'Tayfun Ozcan is de beste'

TOP KICKBOKS SCHEIDSRECHTER JOOP UBEDA: 'Tayfun Ozcan is de beste'
TOP KICKBOKS SCHEIDSRECHTER JOOP UBEDA: 'Tayfun Ozcan is de beste'

Een van Nederlands meest bekende kickboks scheidsrechters Joop Ubda vindt kickbokser Tayfun Ozcan de beste.

Ubeda doet de uitspraak in een interview met het leidende vechtsport blad Fighting Network Magazine die afgelopen week van de pers rolde. Ubeda weet waar hij het over heeft met zijn jarenlange ervaring.

Op de vraag wie Ubeda de beste kickbokser van het moment vindt antwoordde hij dan ook voluit: "Tayfun Ozcan is momenteel de allerbeste. Die jongen kan alles. Wat een topper. " Tayfun Ozcan maakte recentelijk een overstap van Enfusion naar ONE Championship.

Interessant leesvoer

Natuurlijk zijn er ook andere kickboksers die Ubeda hoog heeft zitten, deze noemt hij dan ook op in het artikel. Ook geeft hij zijn visie op de sport en komen er zaken uit zijn verleden ten sprake.

Wil je weten wat Joop Ubeda nog meer te vertellen heeft, koop dan Fighting Network Magazine in de winkel. Deze staat overigens weer vol met een aantal interessante artikelen. Ook kun je het magazine online bestellen of een abonnement nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws