Top boks en kickbokser Tyrone Spong in de problemen Nieuws
Nieuws

Top boks en kickbokser Tyrone Spong in de problemen

Top boks en kickbokser Tyrone Spong in de problemen
Top boks en kickbokser Tyrone Spong in de problemen

Voormalig GLORY-kickbokser en inmiddels ongeslagen wereldkampioen boksen is in de problemen gekomen met de Amerikaanse justitie.

Nadat de poema die hij als huisdier houdt in zijn huisspin Florida ontsnapte en over een hek in een nabijgelegen achtertuin huppelde, werd de politie gealarmeerd door verontruste buren. Het incident vond plaats op nieuwjaarsdag van dit jaar in Parkland, Florida, waar de voormalige kickbokser woont.

Nadat de poema was gemeld, begonnen beambten een onderzoek dat hen naar Spong leidde, die naast de plek woont waar het dier werd ontdekt. Spong is volgens het artikel beschuldigd van in totaal 20 vergrijpen, waaronder "het dier zonder vergunning houden, laten ontsnappen, het in een te kleine kooi houden, geen speelgoed of andere stimulatie geven, geen onderdak bieden.

Flinke boetes

Elk van de aanklachten heeft een maximale boete van $ 500 boete en tot 60 dagen gevangenisstraf. Spong was een kampioen in de inmiddels ter ziele gegane showtime-promotie, die werd overgenomen door GLORY. Hij nam deel aan de GLORY-events in 2013-2014 en won zes van de 7 wedstrijden.

Spong is momenteel een actieve professionele zwaargewicht bokser. Hij is ongeslagen in 13 professionele gevechten met 12 KO's en won vorig jaar de vacante "World Boxing Organisation Latino Heavyweight Title".

Bron: KickboxingZ

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws