Top 10 Vreemdste KO's in de Vrouwen MMA Geschiedenis - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Top 10 Vreemdste KO’s in de Vrouwen MMA Geschiedenis

Top 10 Vreemdste KO’s in de Vrouwen MMA Geschiedenis

Top 10 Vreemdste KO’s bij de Vrouwen in de MMA Geschiedenis

De gemengde vechtsporten van vrouwen zijn de afgelopen jaren enorm gewild geworden, met name dankzij het besluit van de UFC om in 2013 vrouwelijke vechters te betrekken. Deze beslissing heeft ook de invloed van Ronda Rousey op de meteorische stijging van superstardom sterk beïnvloed.

Zelfs voor de opname van vrouwelijke vechters in de UFC, hebben vrouwen bewezen dat ze net zo spannend en onderhoudend kunnen zijn als hun mannelijke tegenhangers, maar we hebben nu een podium bereikt waar het zo wijd is geworden dat het niet langer verrassend is om een WMMA gevecht met een UFC op Fox-evenement of grote pay-per-view-show te zien.

Natuurlijk komen er altijd tegenstanders naar voren, maar we hopen dat dit artikel zonder twijfel zal aantonen dat van de kleinste shows naar de grootste gebeurtenissen in de geschiedenis vrouwen ook verantwoordelijk zijn voor enkele van de gekste en meest vermakelijke knockouts die de sport ooit heeft gezien .

Zoila Frausto Gurgel vs Rosie Sexton

Rosie Sexton is een pionier van de MMA van de vrouwen in het Verenigd Koninkrijk, die een indrukwekkende 10-1 record had opgesteld tegen de tijd dat ze in 2010 de Zoila Frausto bij Bellator 23 vocht.

Frausto zou Bellator’s eerste ooit vrouwelijke kampioen worden, terwijl Sexton uiteindelijk haar weg naar de UFC maakte voordat ze in 2014 met pensioen ging.

Monica Franco vs Jessica Doerner

Na een 1-5-amateurrecord te hebben bereikt, had niemand veel verwacht van Monica Franco in haar pro-debuut tegen de meer ervaren Jessica Doerner bij Destiny MMA in 2015.

Slechts 12 seconden in het stanza heeft ze dat gedaan, met een spinnende backfist naar het gezicht, met haar andere vuist land ook achteraf op een goede manier als Doerner op het doek hechtde om een ​​droom debuut KO-overwinning voor Franco te verzegelen.

Alida Gray vs Soannia Tiem

Alida Gray verspilde geen tijd om in de derde pro-fighting tegen Soannia Tiem op het 24/7 Entertainment 12-evenement in 2013 te komen. In totaal had de strijd slechts vijf seconden geduurd, waardoor het een van de snelste afwerkingen van de sport was Geschiedenis, terwijl zij ook vroeger Grijze bekendheid in haar carrière hielp.

 

Sabina Mazo vs Jamie Thorton

De meest recente knock-out op deze lijst behoort tot Sabina Mazo, waarvan de perfecte hoofdschop tegen Jamie Thorton op LFA 9 eindigde. Deze maand werd snel viraal en is nu meer dan een miljoen mensen gezien. Weerspiegeld op de kick die haar heeft geholpen, zet haar op de kaart en wordt nu in 2017 als een van de vroege kandidaten voor Knockout of the Year beschouwd. Mazo erkende dat het op dit vluchtige stadium van haar carriere een droom was.

Jinh Yu Frey vs Darla Harris

In haar tweede professionele strijd werd Jinh Yu Frey plotseling gezien door miljoenen kijkers, dankzij een bijzonder verwoestende knock-out, leverde ze Darla Harris op SCS 18 in 2015 die online ging. De sterre stilstand leidde tot het feit dat Harris ondertekend werd door Invicta FC, waar ze sindsdien haar record heeft uitgebreid tot 5-2 en onlangs gevochten voor hun atoomgewichtstitel.

Kaitlin Toung vs Miesha Tate

De voormalige UFC-bantamgewichtskampioen Miesha Tate is een van de beroemdste sterren van de WMMA, maar als het niet voor haar karakterkwaliteit was, kon ze gemakkelijk van de sport weggedaan hebben nadat ze een brutaal knockout-verlies had gehad in de nacht van haar professionele debuut terug in 2007. Young won het toernooi en zou door de jaren heen een aantal grote naamvechters bestrijden, maar ondanks haar ruwe debuut was het Tate, die als de succesvolste vechter zou optreden, en wonende titels in zowel Strikeforce als de UFC voordat ze met pensioen ging Met een 18-7 record in 2016.

Kaline Madeiros vs Stephanie Eggink

Huidige Invicta GC vechters Kaline Madeiros en Stephanie Eggink vergrendelde hoornen in de vroege stadia van hun respectieve carriere terug in 2012 bij EB 10 in een gevecht die slechts zeven seconden van begin tot eind zou duren. Een bombardement van The Dark Angelthen sloeg neer op het gezicht van Eggink terwijl ze onbewust op het doek lag, voordat de scheidsrechter kon ingrijpen.

Eggink werd na het gevecht gehaast naar het ziekenhuis en werd gediagnosticeerd met een graad vier hersenschudding, maar gelukkig is haar CT-scan teruggekomen en heeft ze sindsdien een volledig herstel gemaakt en haar MMA-carrière doorgegaan.

 

Sarah Kaufman vs Roxanne Modafferi

Op het eerste gezicht lijkt Roxanne Modafferi als de meest onwaarschijnlijke vechter ooit in de kooi te komen, maar verschijningen kunnen bedriegen en The Happy Warrior had in 2010 eigenlijk een 15-5 record in haar gevecht met Strikeforce bantamweight kampioen Sarah Kaufman in 2010.

In de directe nasleep verklaarde veteraan-commentaar Mauro Ranallo dat het een van de beste afwerkingen in de geschiedenis was, terwijl ESPN het op hun Spelen van de Week genoteerde.

Christine Stanley vs Katie Anita Runyan

Christine Stanley nam slechts vijf seconden om een ​​van de meest spectaculaire hoofdschopafwerkingen te plaatsen die je ooit in de zomer van 2014 tegen Katie Anita Runyan zal zien in een Xplode Fight Series-evenement.

De gewelddadige impact die links runyan ligt, ligt op de mat van een van de snelste knockouts in de MMA-geschiedenis en zou ervoor zorgen dat Stanley wordt aangemeld door de hoogst beschouwde all-female promotie, Invicta FC.

Holly Holm vs. Ronda Rousey

Al de andere knockouts op deze lijst zijn spectaculair, maar er kan geen vergelijking worden als je factor in dat kauwvallen afwerking plaatsvond tijdens wat tot op heden de grootste WMMA-strijd van all-time blijft.

Met haar terug naar Holm stond de verdomme Rousey terug en begon te draaien, net zoals de ‘Prediker’s Dochter’ een heldere hoofdschop lanceerde die haar naar het doek als een boom kraste, met een paar opvolgstoten op de Mat verzegeling een van de meest schokkende, prachtige en gedenkwaardige Kos in de geschiedenis van de gevechtssport.

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page