Tom Loeffler promotor van Gennady Golovkin begint eigen boks promotiebedrijf Nieuws
Nieuws

Tom Loeffler promotor van Gennady Golovkin begint eigen boks promotiebedrijf

Tom Loeffler promotor van Gennady Golovkin begint eigen boks promotiebedrijf

Tom Loeffler is misschien het meest bekend als de promotor voor middengewicht kampioen Gennady Golovkin

Loeffler die als de managing director van K2 Promotions en Golovkin's GGG Promotions fungeert, ondanks dat hij geen eigendomsbelang heeft in beide bedrijven start met zijn eigen promotie bedrijf. Loeffler zijn capaciteit als promotor nu zal uitbreiden door zijn eigen bedrijf op te richten, 360 Promotions, die van start gaat met een nieuwe serie, "Hollywood Fight Nights," die begint op 27 maart, met zijn eerste kaart met weltergewicht talent Brian Ceballo. De serie wordt gehouden op dinsdagen, om de andere maand, in het Avalon Hollywood in Californië, dat plaats biedt aan ongeveer 800 fans.

Tom Loeffler (R) en Gennady Golovkin
Tom Loeffler (R) en Gennady Golovkin

"Het zal een reeks zijn zoals elke andere maand, elke twee maanden zullen we het doen," zei Loeffler. "

Gecombineerd met onze HBO-data, dat geeft ons genoeg data en slots om jong talent te kunnen ondertekenen en hen zover te krijgen dat ze op premium kabeltelevisie kunnen komen." Naast het ondertekenen van Ceballo bij zijn nieuwe promotiebureau, heeft Loeffler ook lichtgewicht Ryan "Blue Chip" Martin (20-0, 11 KOs) en weltergewicht Serhii Bohachuk (6-0, 6 KOs) binnen gehaald bij 360 promoties.

Gevechten beschikbaar maken voor een breder publiek

Een deel van de motivatie van Loeffler voor deze nieuwe onderneming was het feit dat noch de gebroeders Klitschko noch Gennady Golovkin echt geïnteresseerd waren in het tekenen van nieuwe vechters voor hun bedrijven, dus deze nieuwe onderneming zal hem in staat stellen om zelf wat nieuw talent te kweken. En terwijl Loeffler zich klaarmaakt om zijn nieuwe serie te beginnen, zegt hij dat hij nog steeds een aantal opties afweegt om zijn gevechten beschikbaar te maken voor een breder publiek.

"We werken nu aan het platform", zei hij. "Het lijkt erop dat het op een streamingplatform zal zijn, maar we hebben interesse [van] uitzendplatforms. Dus we zullen natuurlijk zien wat het beste platform zal zijn. De eerste vechtkaart wordt gestreamd. " Loeffler vermeldt ook dat hij op een bepaald moment de reeks buiten Los Angeles zou kunnen uitbreiden, waar hij momenteel verblijft wellicht ook internationaal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws