Timo Hennekes hoofd en grondlegger van de RetZef Kravmaga Nieuws
Nieuws

Timo Hennekes hoofd en grondlegger van de RetZef Kravmaga

Timo Hennekes hoofd en grondlegger van de RetZef Kravmaga

Timo Hennekes hoofd en grondlegger van de RetZef organisatie en Dai Shihan Krav Maga Europe IBK.

In de wereld van de vechtsporten zijn er enkele die razendsnel aan populariteit winnen. Zo ook Krav Maga, als je de gemiddelde Nederlander zou vragen of men deze vorm van vechtsport kent, dan is het "ik heb er wel eens van gehoord". Echter is het meer dan zomaar een vechtsport, het is een systeem ooit ontwikkeld in Israel en door velen gezien als de ultieme verdediging sport.

Timo Hennekes hoofd en grondlegger van de RetZef Kravmaga

Vooraanstaand Israëli Krav Maga Instructeur Timo Hennekes

Timo Hennekes, een vooraanstaand Israëli Krav Maga Instructeur, 5th Dan MMA Allround en tevens docent in Weerbaarheid en Gevaarsbeheersing en Boa instructeur via het CIOS. Heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van "Situatie Management". Is een van de mensen die het karma Mag in Nederland en daarbuiten bekend maken. En graag wijden wij een artikel aan hem, en zijn Retzef organisatie.

Hoog geplaatste leraren van de geheime diensten

Timo heeft ruime ervaring in Israëli Krav Maga 16 jaar, en totale zelfverdediging. In Israël verschillende opleidingen gevolgd zoals: Vip Bodyguard, Security and Environment, tactical shooting en vip bodyguard bij Itay Gil in Jeruzalem &Tomer Israel Secret Intelligence , en bij verschillende hoog geplaatste leraren van de geheime diensten. Na vele jaren vechtsport ervaring te hebben opgedaan in Kickboksen, Ninjutsu en Jiu Jitsu kwam hij erachter dat dit de missing link in zijn leven was.

Tevens is hij Docent op het gebied van "Politie en Security” en BOA trainer. Deze kennis en vaardigheden wil RetZef overbrengen aan: burgers, gemeente, boa's, inrichtingsmedewerker, justitie, militaire onderdelen en de beveiligingsbranche....
Coördinatie specialist om bv voetballers een betere visuele zicht en coördinatie te geven die ze nodig hebben in het veld (zie Voetbal www.retzef.nl). Dit om hun prestaties te verhogen in het top voetbal en lagere divisies.

RetZef Krav Maga is een organisatie die de krav maga visie hoog in het vaandel heeft staan. RetZef KM onderscheid zich van de andere grote bonden als het gaat om directere technieken en situatie management. In de loop der jaren is gebleken dat verschillende technieken-situaties niet werken in het reguliere KM en dit is aangepast na jaren lange controle en visie.
We verzorgen jaarlijkse instructeurs cursussen en scholen kunnen zich aansluiten bij onze organisatie na goedkeuring van de board.

Timo Hennekes hoofd en grondlegger van de RetZef Kravmaga

RetZef Krav Maga is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Docenten Weerbaarheid en Zelfverdediging, Stichting Docent Gevaarsbeheersing.

Deze erkenning geeft een extra kwaliteitsgarantie. Tevens zijn we aangesloten bij de volgende organisaties: CIOS, WFCA (grootste bond in Europa voor wedstrijden kickboksen en MMA) ITS (Israëli Tactical School) en het IBK van (Kaicho Jon Bluming)

Timo Hennekes hoofd en grondlegger van de RetZef Kravmaga

Opleidingen:

  • Krav Maga Instructeur
  • Counter Terror israeli shooting Instructor learned from lead instructor Israëli intelligence agency.
    Tevens is T.H. hoofd instructeur ITS in Nederland
  • Docent Vip en bodyguard (civiel, politie, militair en beveiliging)
  • Docent gevaarsbeheersing RDG (weerbaarheid trainingen via www.retzef.nl)
  • Instructeur Allround MMA IBK
  • Tactical Shooting basic Israël
  • BOA Instructeur (voor het opleiden van bijzonder opsporing ambtenaars)
  • Coördinatie specialist om vechters, spelers burgers een betere coördinatie aan te leren vanaf begin tot eind.

Voor tactische begeleiding op zakelijk niveau (militair, police, ambassades en maritiem) via info@retzef.nl

Timo Hennekes
Hoofd instructeur
www.retzefkravmaga.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws