💰TikTok-ster krijgt 5 miljoen voor boksgevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 💰TikTok-ster krijgt 5 miljoen voor boksgevecht

💰TikTok-ster krijgt 5 miljoen voor boksgevecht

Bryce Hall, de TikTok beroemdheid beweert dat hij $ 5 miljoen plus PPV-aandeel krijgt voor zijn boksgevecht met Austin McBroom, een voormalige NCAA-basketbalspeler en internet persoonlijkheid. Op 5 juni treffen de twee elkaar tijdens het TikTokers vs YouTubers” boksevenement.

Op TikTok heeft hij maar liefst 19 miljoen volgers en 3,5 miljoen abonnees op YouTube. Hij werd bekend door de inmiddels ter ziele gegane apps Vine en Musical.ly. De 21-jarige TikTokker gaat volgens eigen zeggen dik cashen.

Maakt de bossport kapot

,,Dus ik ontvang 4% van de pay-per-view-verkopen, daarna $ 5 miljoen zodra ik in de ring sta en dan een knock-out bonus van $ 1 miljoen”, vertelde Hall aan het TikTok-kanaal NoJumper. Boksevenementen met beroemdheden zijn in opkomst sinds YouTubers KSI en Logan Paul in 2018 vochten.

Echte boks fans vervloeken dit soort initiatieven omdat deze de sport tot schande zouden brengen. Voormalig UFC-weltergewicht en ONE FC-kampioen Ben Askren zal dit weekend de boksring betreden om de strijd aan te gaan met internet beroemdheid Jake Paul. Een gevecht welke flink onder vuur ligt door critici.

Bekijk ook

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page