?TikTok-ster krijgt 5 miljoen voor boksgevecht Nieuws
Nieuws

?TikTok-ster krijgt 5 miljoen voor boksgevecht

?TikTok-ster krijgt 5 miljoen voor boksgevecht

Bryce Hall, de TikTok beroemdheid beweert dat hij $ 5 miljoen plus PPV-aandeel krijgt voor zijn boksgevecht met Austin McBroom, een voormalige NCAA-basketbalspeler en internet persoonlijkheid. Op 5 juni treffen de twee elkaar tijdens het TikTokers vs YouTubers" boksevenement.

Op TikTok heeft hij maar liefst 19 miljoen volgers en 3,5 miljoen abonnees op YouTube. Hij werd bekend door de inmiddels ter ziele gegane apps Vine en Musical.ly. De 21-jarige TikTokker gaat volgens eigen zeggen dik cashen.

Maakt de bossport kapot

,,Dus ik ontvang 4% van de pay-per-view-verkopen, daarna $ 5 miljoen zodra ik in de ring sta en dan een knock-out bonus van $ 1 miljoen", vertelde Hall aan het TikTok-kanaal NoJumper. Boksevenementen met beroemdheden zijn in opkomst sinds YouTubers KSI en Logan Paul in 2018 vochten.

Echte boks fans vervloeken dit soort initiatieven omdat deze de sport tot schande zouden brengen. Voormalig UFC-weltergewicht en ONE FC-kampioen Ben Askren zal dit weekend de boksring betreden om de strijd aan te gaan met internet beroemdheid Jake Paul. Een gevecht welke flink onder vuur ligt door critici.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws