TIET VOOR WAT NIEUWS: Rondborstig model maakt MMA-debuut Nieuws
Nieuws

TIET VOOR WAT NIEUWS: Rondborstig model maakt MMA-debuut

TIET VOOR WAT NIEUWS: Rondborstig model maakt MMA-debuut
TIET VOOR WAT NIEUWS: Rondborstig model maakt MMA-debuut

Mila Kuznetsova, een plus size model in grote maat is klaar voor haar MMA-debuut. En UFC-Ster Conor McGregor kan er getuige van zijn.

Volgens RT.COM zal Kuznetsova meedoen aan een demo MMA-gevecht in Thailand op uitnodiging van de Russische zakenman Maxim Mernes. Als kers op de taart heeft Mernes de recent met pensioen gegane UFC-ster Conor McGregor uitgenodigd.

Ook boksen

Het is nog niet duidelijk wie Kuznetsova, 32, zal vechten, maar ze is van plan zo snel mogelijk naar het Aziatische land te reizen om te beginnen met trainen. Inspiratie en motivatie om te vechten kreeg Kuznetsova. na het bezoeken van het Klitschko museum in Kiev.

“Ik bezocht het Klitschko museum in Kiev vóór de pandemie. Als we het coronavirus verslaan, ga ik trainen met een coach," zegt Kuznetsova. Na het MMA-gevecht wil de rondborstige tante gaan boksen. "Als het lukt, zal ik een licentie aanvragen bij de professionele boksbond van Oekraïne en hoop in aanmerking komen om binnen een paar maanden een ringdebuut te maken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws