TIET VOOR WAT NIEUWS: Rondborstig model maakt MMA-debuut – Vechtsport Info
Home / Nieuws / TIET VOOR WAT NIEUWS: Rondborstig model maakt MMA-debuut

TIET VOOR WAT NIEUWS: Rondborstig model maakt MMA-debuut

Mila Kuznetsova, een plus size model in grote maat is klaar voor haar MMA-debuut. En UFC-Ster Conor McGregor kan er getuige van zijn.

Kuznetsova is een voormalig deelnemer aan de Miss Universe Plus Size-verkiezing 2019 met een bh-maat waar je u tegen zegt en die meer dan 554.000 Instagram-volgers heeft. Ze was oorspronkelijk van plan om te gaan boksen. Maar na zorgvuldig overleg heeft zij te vechten in de MMA-kooi.

Volgens RT.COM zal Kuznetsova meedoen aan een demo MMA-gevecht in Thailand op uitnodiging van de Russische zakenman Maxim Mernes. Als kers op de taart heeft Mernes de recent met pensioen gegane UFC-ster Conor McGregor uitgenodigd.

Ook boksen

Het is nog niet duidelijk wie Kuznetsova, 32, zal vechten, maar ze is van plan zo snel mogelijk naar het Aziatische land te reizen om te beginnen met trainen. Inspiratie en motivatie om te vechten kreeg Kuznetsova. na het bezoeken van het Klitschko museum in Kiev.

“Ik bezocht het Klitschko museum in Kiev vóór de pandemie. Als we het coronavirus verslaan, ga ik trainen met een coach,” zegt Kuznetsova. Na het MMA-gevecht wil de rondborstige tante gaan boksen. “Als het lukt, zal ik een licentie aanvragen bij de professionele boksbond van Oekraïne en hoop in aanmerking komen om binnen een paar maanden een ringdebuut te maken.”

Bekijk ook

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

🎥 Dubbel D-cup slaat rivale knock-out in slopende partij

Lucero Acosta (26) heeft haar naam met een klap bevestigd in de MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page