Tieners houden bokswedstrijd na inbraak huis van 8 miljoen (video) Nieuws
Nieuws

Tieners houden bokswedstrijd na inbraak huis van 8 miljoen (video)

Tieners houden bokswedstrijd na inbraak huis van 8 miljoen (video)

Videobeelden tonen tieners die inbraken in een herenhuis van $ 8 miljoen afgelopen vrijdag in Florida. Waarna deze een bokswedstrijd en een groot feest organiseerde en het huis bijna compleet verwoeste. Bij de aankomst van de agenten hadden de meeste feestgangers het toneel verlaten. Maar video's met de daders circuleren op Snapchat, Instagram en andere sociale-mediaplatforms.

WALTON, FLORIDA: Bij een krankzinnig incident braken tieners in Florida in in een huis van $ 8 miljoen, organiseerde een bokswedstrijd en gaven een huisfeest. De brutale inbrekers plaatsten video's op sociale media die de wilde scène tonen.

Gekkenhuis

Het Walton County Sheriff's Office zei dat agenten zaterdag naar een huis in werden gedirigeerd voor een geluidsoverlast klacht. Echter troffen de agenten een grote chaos aan en zijn nu op jacht naar de initiatiefnemers.

De onverlaten waren zo dom om selfies te maken en deze op Snapchat te plaatsen. De Politie meldt dat zij overwegen Snapchat te dagvaarden voor het uitzenden va de beelden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws