Tiener slaat bajesklant aan puin! 'Niet aan mijn familie' (video) Nieuws
Nieuws

Tiener slaat bajesklant aan puin! 'Niet aan mijn familie' (video)

Tiener slaat bajesklant aan puin! 'Niet aan mijn familie' (video)

Een Australische tiener jongen toonde geen genade voor een man die zijn familie aanviel. De net uit de gevangenis ontslagen man werd agressief om een parkeerplek. Hij kreeg echter te maken met een zelfverzekerde jongeman.

De jongen die naar verluidt in de bres sprong voor zijn familie twijfelde geen moment toen de man agressief werd. Deze begon met stoelen te gooien en wilde op de vuist. Dat had hij beter niet kunnen doen.

Net uit de cel

Hij kreeg er flink van langs van de tiener die naar verluidt bokstraining volgt en daardoor de durf had in te grijpen. De aanvaller was net uit de gevangenis ontslagen, maar moest bakzeil halen tegen de jonge knaap.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws