Thomas en Vannostrand winnen GLORY 48 bonusprijzen Nieuws
Nieuws

Thomas en Vannostrand winnen GLORY 48 bonusprijzen

Thomas en Vannostrand winnen GLORY 48 bonusprijzen

De bonussen voor Glory 48 zijn bekend gemaakt Thomas en Vannostrand komen als beste uit de bus

Kevin Vannonstrand (17-1, 12 KO's) en Robert Thomas (11-5, 7 KO's) waren de winnaars van de bonussen afgelopen weekend bij GLORY 48 NEW YORK. Hun opvallende prestaties werden door een intern GLORY-panel als de meest indrukwekkende van de avond verkozen en hebben hen een bonus van $ 5.000 elk verdiend. De finish van Vannostrand tegen Anvar Boynazarov werd uitgeroepen tot 'Knock-out van de nacht'. Als er een prijs voor 'Comeback of the Night' zou zijn, zou het dat ook hebben gewonnen.

Thomas en Vannostrand winnen GLORY 48 bonusprijzen

Een combinatie van aanvallen door Vannonstrand

Op het moment dat het gevecht begon, ging Vannonstrand achter Boynazarov aan met een combinatie van aanvallen, waarbij hij elke vorm van gevoel van gevoel uitsloot en dingen onmiddellijk veranderde in een waar vuurgevecht. Terwijl Boynazarov achteruit ging, sprong Vannonstrand in een vliegende knie en vloog door de lucht naar hem toe. Boynazarov had het echter getimed en pareerde Vannonstrand met een linkse hoek die hem naar het canvas stuurde.

Winnaar door knock-out na zesenzestig seconden

Het leek erop dat de nacht van Vannostrand daar misschien wel zou eindigen, slechts 40 seconden in de strijd, maar hij sloeg de van zich af en keerde terug naar de strijd. Boynazarov zwermde om hem heen op zoek naar een snelle finish, maar merkte dat hij in plaats daarvan een wilde knie naar de buik te verwerken kreeg. De treffer dwong hem op zijn knieën en terwijl hij knielde op de mat, was zijn gezicht vertrokken van de pijn, en was het duidelijk dat hij de telling van de scheidsrechter niet zou verslaan. Vannostrand werd uitgeroepen tot winnaar door knock-out na zesenzestig seconden vechten.

Middengewicht Kwalificatietoernooi

Thomas nam deel aan het Middengewicht Kwalificatietoernooi en won twee gevechten back-to-back om zowel het toernooi als de 'Fighter of the Night'-prijs te winnen. In de halve finale had hij een zwaar gevecht met Wayne Barrett en wist alleen de overwinning te behalen toen hij in de derde ronde een knockdown scoorde. In de finale ontmoette hij Mike Lemaire en opnieuw bleek de derde ronde cruciaal, met Thomas die een overhand had, en die het gevecht beëindigde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws