VIDEO: Thomas Bridgewater (Kops Gym) boekt zege op Mehmet Ozer in Istanbul Nieuws
Nieuws

VIDEO: Thomas Bridgewater (Kops Gym) boekt zege op Mehmet Ozer in Istanbul

VIDEO: Thomas Bridgewater (Kops Gym) boekt zege op Mehmet Ozer in Istanbul

Dat er bij Kops gym topvechters rondlopen is geen geheim, Thomas Bridgewater won gisteren van Mehmet Ozer in Istanbul.

Bridgewater die traint bij Kops Gym onder leiding van trainer Jamal Karrouche zette een mooie partij neer tegen Mehmet Ozer in Istanbul, het event werd live uitgezonden op TV8,5 via live stream. Tijdens de partij die duidelijk werd overheerst door Bridgewater was duidelijk te zien dat Ozer te leiden had onder de stoten en trappen van Bridgewater. En laat maar weer eens hoe sterk de Kops vechters zijn.

Kops talent reist over de hele wereld en boekt successen

De vechters van Kops staan bekend voor hun hardheid en vechten over de hele wereld, neem als voorbeeld Gegard Mousasi die eerder dit jaar debuteerde op Bellator, waar hij tot het einde bleef vechten ondanks een zware verwonding aan zijn oog. Tekenent voor de hardheid en het doorzettingsvermogen dat Kops Gym overbrengt op haar vechters. Nu ook weer in Istanbul want Bridgewater sloopte zijn Turkse tegenstander vakkundig en liet zien dat Nederland nog steeds goed op de kaart staat als het op vechtsporten aankomt.

VIDEO: Thomas Bridgewater (Kops Gym) boekt zege op Mehmet Ozer in Istanbul

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws