Home / Nieuws / The Rock in film over legendarische MMA-vechter (video)

The Rock in film over legendarische MMA-vechter (video)

De acteur onthulde het project in New York na een persconferentie georganiseerd door Ultimate Fighting Championship in het Theater in Madison Square Garden.

De persconferentie werd gehouden voorafgaand aan het UFC 244-evenement van dit weekend. Dwayne Johnson, Dany Garcia en hun Seven Bucks Productions ontwikkelen een film over mixed martial arts-vechter Mark “The Smashing Machine” Kerr. Johnson zal produceren en schitteren als Kerr in de film.

Beste vechter ooit

Mark Kerr ook bekend als The Smashing Machine, The Titan en The Specimen, werd tijdens zijn MMA-carrière door velen beschouwd als de beste vechter ter wereld en was hij een World Vale Tudo Championship-toernooiwinnaar, een tweevoudige UFC zwaargewicht toernooiwinnaar en een PRIDE FC-vechter.

“Ik voelde me hiertoe aangetrokken omdat hij zo’n meeslepend verhaal heeft,” zei Johnson en voegde eraan toe dat hij de documentaire The Smashing Machine: The Life and Times van Extreme Fighter Mark Kerr vele malen heeft bekeken. “Ja, hij heeft zoveel bereikt in zijn leven, maar net als wij, net als al deze vechters, vocht hij tegen deze demonen.”

Bekijk ook

Karate sterren bevestigd voor deelname Premier League Madrid

Madrid organiseert het slotevenement van het seizoen van Karate 1-Premier League

UFC-kampioen Conor McGregor geeft ‘megabedrag’ weg

Naast een vechter is de voormalig UFC-kampioen Conor McGregor ook een succesvol zakenman en heeft ...

Nederlandse vechtfilm krijgt interesse uit Hollywood

De nieuwste Amerikaanse streamingdienst ‘Dark Matter TV’ (DMTV) zal de meest gewaardeerde martial-arts film uit ...