The Colosseum Utrecht waar kampioenen trainen en meer! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / The Colosseum Utrecht waar kampioenen trainen en meer!

The Colosseum Utrecht waar kampioenen trainen en meer!

The Colosseum als je goed wilt leren kickboksen onder professionele begeleiding!

The Colosseum Utrecht waar kampioenen trainen en meer!Je heb je vast wel eens afgevraagd waar de grote namen in de vechtsport trainen. Honderd procent kans dat dit bij The Colosseum in Utrecht is, met namen als Rico Verhoeven, Peter Aerts, Jahfarr Wilnis, Jason Wilnis, Mo Boubkari, Tyjani Beztati, Joey Echter, Tomas Hron, Jeremy Blijd, en recentelijk Mohammed Jaraya als nieuwe toevoeging, is The Colosseum de plek waar men traint. Maar ook een Robin van Roosmalen (Glory) die de voorbereidingen voor zijn wedstrijden bij The Colosseum uitvoert, is er regelmatig te vinden. Grote namen, wat aangeeft dat je bij The Colosseum aan het goede adres bent voor het leren van kickboksen.

The Colosseum is een sportacademie gespecialiseerd in Kickboksen

Met een specialisme in kickboksen en toegankelijk voor iedereen die deze vechtsport wil leren, is het een laagdrempelige sport academie waar je als recreant ook zeker op je plaats bent. Drie a vier keer per dag wordt er aan recreanten les gegeven. Van wedstrijd vechter tot recreant iedereen voelt zich thuis bij The colosseum.

Met ruim 400 m2 trainingsruimte welke is voorzien van een mattenvloer, bokszakken, boksring en krachthoek kun je wel zeggen dat The Colosseum een van de grotere sprot academie is op het gebied van vechtsport. Er is een ruim assortiment aan trainingsmaterialen te vinden zodat je verzekerd bent dat je
alles onder een dak vindt. Het kickboksen wordt gedoceerd door Danny de Vries, Daan Kortland, Willem van der Mark, Dagmar van Alfen, Ashwin Chan-a-Hung & Kevin van Heeckeren.

Speciaal kinder programma

The Colosseum Utrecht waar kampioenen trainen en meer!Ouders zijn vaak op zoek naar een gespecialiseerde sportschool waar hun kinderen op een veilige manier vechtsporten kunnen leren en beoefenen. Alle trainers zijn gecertificeerd sportdocent, het lesgeven voor kinderen vindt plaats onder leiding van onder andere Jahfarr Wilnis en Patrick van Ditmarsch. Detail, tijdens de jeugd lessen zijn er vier tot vijf docenten aanwezig zodat ieder kind de aandacht krijgt die hij of zij verdiend.

Niet alleen uit de regio Utrecht

Het gebeurt vaker dat vechtsporters bij verschillende sportscholen trainen, dit is goed voor de variatie en je leert ook weer van anderen. Aangezien Utrecht centraal in Nederland ligt, is dit ideaal als je eens met andere mensen wil trainen. Heeft u interesse om te kickboksen, volg dan een gratis proefles bij The Colosseum!

Voor meer informatie bezoek de website van The colosseum: https://www.thecolosseum.nl

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page