The Bruce Lee Project vechtsport competitie - Vechtsport Info
Home / Nieuws / The Bruce Lee Project vechtsport competitie

The Bruce Lee Project vechtsport competitie

‘The Bruce Lee Project: Vechtsport competitie Lancering In Zuid-Azië, Midden-Oosten

Het Bruce Lee Project maakt zich klaar om te beginnen. Geïnitieerd door Kung Fu LLC – een joint venture van Keanu Reeves, Stephen Hamel en Shannon Lee (dochter van Bruce Lee). En 8K Miles Media Group werken samen om een ​​competitie serie te starten die op zoek is naar ‘mannen en vrouwen’. Die aan dit nieuwe project deel willen nemen.

'The Bruce Lee Project: Vechtsport competitie Lancering In Zuid-Azië, Midden-Oosten

The Bruce Lee Project naar Europa

Het is de eerste internationale format deal voor de show die is gemaakt door SYTYKKF – bestaande uit Reeves en Hamel’s Company Films, Shannon Lee’s Bruce Lee Entertainment, Benaroya Pictures en Metan Global Entertainment Group – die ook wereldwijd de wereldwijde rechten en licentievergunningen beheren. Suresh Venkatachari’s 8K Miles produceert en distribueert het Bruce Lee Project voor vijf seizoenen in India, Pakistan, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka, Dubai, Saoedi-Arabië en Verenigde Arabische Emiraten. De pre-productie zal binnenkort starten met het eerste seizoen dat in 2018 wordt verwacht. De show zal in meerdere Indiase talen over de hele wereld gaan. Als het succesvol is zal het daarna na verwachting naar andere continenten overgaan zoals Europa.

“Bruce Lee heeft een erfenis van inspiratie,” zei Reeves in een verklaring. “Het is spannend om te zien dat deze erfenis van inspiratie de kans heeft om een ​​nieuwe generatie te bereiken in The Bruce Lee Project.”

Het doel is niet om de volgende Bruce Lee te ontdekken

Deze serie bestaat uit 12 uur lange afleveringen, plus een 90-minuten finale. Niet alleen zoeken  wij vechtsporters maar ook “echte strijders die fysiek en krachtig zijn, maar belangrijker, doordachte en spirituele individuen die zich inzetten om het hoogste menselijke potentieel te bereiken.” Het doel is niet om de volgende Bruce Lee te ontdekken, maar eerder andere gevorderde strijders van het leven. Mannelijke en vrouwelijke martial artiesten trainen samen en hebben ook mentors om hen te begeleiden op hun reis. Geïnspireerd op de citaten, filosofieën en affirmaties van de Enter the Dragon Legende, zullen de grenzen van de deelnemers testen om hen te helpen hun onbeperkt potentieel te ontdekken.

“Toen ik oorspronkelijk met het idee kwam, zei Benaroya Pictures, oprichter en CEO Michael Benaroya,”dachten wij aan een vechtconcurrentie maar toen we begonnen te graven in de behoeften van het publiek vonden we dat er een veel bredere en weer interessante benadering was, waarmee we kunnen beroepen op een bredere demografie en een die inspiratie en positieve boodschappen brengt.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page