Thai Fight 23 december aangekondigd Nieuws
Nieuws

Thai Fight 23 december aangekondigd

Thai Fight 23 december aangekondigd

De koning van Muay Thai in Chiang Mai

Sinds het Khmer-Thai Fight afgelopen weekend in Phnom Penh is het stof nauwelijks neergedaald, maar de beroemde Muay Thai-promotie heeft zijn volgende evenement al aangekondigd. De koningen van de "Kunst van Acht Ledematen" staan ​​klaar om het gevecht aan te gaan in Chiang Mai, een stad in het bergachtige noorden van Thailand.

Afsluiter van het jaar

Thai Fight Chiang Mai vindt plaats op Central Plaza Chiangmai Airport op zaterdag 23 december. Het evenement is de laatste show van het jaar, na een reeks promoties in Europa, evenals een reeks evenementen in Thailand en het meest recente gala in Cambodja.

Tot nu toe zijn er geen partijen digitaal aangekondigd

Niettemin, bekende Saenchai PKSaenchaimuaythaigym, Sudsakorn Sor. Van Klinmee en Saiyok Pumpanmuang wordt verwacht dat ze er zullen vechten. Dit jaar verscheen het trio op de "Thai Fight" evenementen in talrijke steden over de hele wereld, waaronder Parijs, Turijn en Barcelona.

Live uitgezonden

De uitzending van Thai Fight Chiang Mai is gepland op Channel 3, Channel 33 en Channel 20, evenals op Channel 28 en Line TV. De namen van de vechters die deelnemen aan het evenement, evenals de match-ups zullen naar verwachting in de nabije toekomst worden aangekondigd. We zullen meer informatie hebben zodra deze beschikbaar is.

Thai Fight 23 december aangekondigd
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws