'Teveel klappen!' UFC'er Jones heeft excuus voor kopstoot en slaan vriendin Nieuws
Nieuws

'Teveel klappen!' UFC'er Jones heeft excuus voor kopstoot en slaan vriendin

'Teveel klappen!' UFC'er Jones heeft excuus voor kopstoot en slaan vriendin

Jon Jones, voormalig UFC-kampioen heeft een nogal veelzeggende video op zijn Instagram-verhaal geplaatst. Het is de eerste keer dat Jones iets heeft gepost of gezegd sinds zijn vrijlating vrijdag, na te zijn opgepakt in Las Vegas.

Op vrijdagochtend slechts enkele uren nadat hij werd opgenomen in de UFC Hall of Fame voor zijn gevecht tegen Alexander Gustafsson, werd Jones gearresteerd. Gisteren kwam naar buiten dat de vechter een politieauto een kopstoot had gegeven en zijn verloofde flink had mishandeld.

Als excuus voor zijn gedrag zegt Jones dat alcohol hem fataal werd. ,,Ik heb veel te veel trauma's om alcohol te consumeren, mijn hersenen kunnen het gewoon niet meer aan", schreef Jones. ,,Ik heb teveel klappen gehad en zal voor altijd alcohol afzweren. "

Vecht pauze

De hoop van velen is dat Jones de hulp krijgt die hij nodig heeft, want zelfs UFC-president Dana White zei dat wanneer Jones naar Las Vegas komt, hij in de problemen komt. Jones heeft niet meer gevochten sinds UFC 247, waar hij Dominick Reyes versloeg. Jones stelde daarna zijn titel in het licht zwaargewicht vacant om naar zwaargewicht te gaan.

Voor nu zal zijn vechtcarrière echter ongetwijfeld op pauze staan ​​terwijl hij zijn eigen problemen en juridische problemen oplost. In zijn carrière heeft Jones overwinningen behaald op onder meer Glover Teixeira, Alexander Gustafsson, Daniel Cormier, Shogun Rua en Rashad Evans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws