Terrorist 'KO': MMA-training redt militair van ontvoering Nieuws
Nieuws

Terrorist 'KO': MMA-training redt militair van ontvoering

Terrorist 'KO': MMA-training redt militair van ontvoering

Yossi Amar, sergeant in het Israëlische leger voorkwam door zijn MMA en Krav Maga training dat hij ontvoerd werd door een Palestijnse terrorist. Het incident gebeurde vorige week waarbij de militair ontsnapte aan zijn belager door de knock-out te slaan.

Sergeant Amar vertelde Ynet wat er anderhalve week geleden gebeurde in het Nabi Musa-gebied. ,,Ik wachtte op het station, en plotseling bespoot hij me met pepperspray. Hij probeerde een wapen te grijpen, ik greep en wurgde hem", zegt Amar tegen Yonet.

Hij probeerde mijn wapen te grijpen

Amar werd aan het begin van Operatie Guardian bijna het slachtoffer van een ontvoering, maar zijn vindingrijkheid en ervaring in MMA deed hem de Palestijn overwinnen. ,,Het was verrassend, maar binnen een seconde Ik realiseerde me dat het een aanval was. Hij probeerde mijn wapen te grijpen."

Echter wist Amar met de kolf van zijn wapen de terroristen neer te slaan en in een verwurging te nemen, toen bleek dat de aanvaller niet op wilde geven sloeg Amar hem knock-out. De spanningen in het gebied liepen de afgelopen weken flink op tussen Israëliërs en de Palestijnen. De aanval lijkt een gevolg daarvan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws