Tegenvaller: Geen Nederlandse vechters tijdens ONE FC 100e event Nieuws
Nieuws

Tegenvaller: Geen Nederlandse vechters tijdens ONE FC 100e event

Tegenvaller: Geen Nederlandse vechters tijdens ONE FC 100e event
Tegenvaller: Geen Nederlandse vechters tijdens ONE FC 100e event

Wie gehoopt had een aantal Nederlandse kickboksers en MMA-vechters in actie te zien tijdens ONE Championships 100e event, zal teleurgesteld zijn.

Zondag maakte ONE Championship de overvolle vechtkaart bekend van ONE: Century. Er was een stille hoop bij de kickboks fans dat er een groot aantal Nederlanders zou aantreden, echter blijkt ONE er voor te hebben gekozen geen enkele van hen in te zetten.

1 miljoen dollar

Wel staan er een aantal interessante gevechten op de rol en is er de finale van de vedergewicht finale waar 1 miljoen dollar te verdienen valt, deze wordt uitgevechten tussen de Italiaan Giorgio Petrosyan en Samy Sana uit Frankrijk.

ZIE OOK >> Santino Verbeek maakt ONE FC debuut in Vietnam

Ook vechten ex UFC vechters Demtrious Johnson en Eddie Alvarez op het event in Tokio, op de kaart staat ook een shoot vs pancrease toernooi gepland. Het event vindt op 13 oktober plaats en zal live worden uitgezonden op de social kanalen van ONE FC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws