TEGENVALLER: Geen Nederlandse vechters in actie bij ONE FC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / TEGENVALLER: Geen Nederlandse vechters in actie bij ONE FC

TEGENVALLER: Geen Nederlandse vechters in actie bij ONE FC

TEGENVALLER: Geen Nederlandse vechters in actie bij ONE FC
Nederlanders Nieky Holzken vs. Regian Eersel in actie bij ONE Championship

Het ziet er naar uit dat de Nederlandse vechters bij ONE Championship nog langer op de reservebank moeten blijven zitten.

Maandag maakte ONE Championship haar twee volgende events bekend. Voor de fans een tegenvaller want er staan geen Nederlandse vechters op het programma.

ONE Championship organiseert op vrijdag 14 augustus ONE: NO SURRENDER 2 en op vrijdag 21 augustus ONE: NO SURRENDER 3. Het ONE: NO SURRENDER 1 event vond afgelopen 31 juli plaats.

Op de reservebank

Beide events zullen zes wedstrijden bevatten en elke headliner zal een halve finale hebben in het ONE Bantamweight Muay Thai-toernooi. Waarbij de winnaar uiteindelijk een kans verdient op de regerende koning van de divisie, Nong-O Gaiyanghadao.

Er werd naast de bestaande Nederlandse vechters bij ONE Championship recentelijk een aantal topvechters toegevoegd. Waaronder Tayfun Ozcan, Mursat Aygun en Ismael Londt. Geen van allen heeft nog een stap gezet in de ring bij ONE.

Hoe lang nog?

Bronnen melden dat er flink wat gemor is onder de Nederlandse vechters. Deze willen graag in actie, maar staan noodgedwongen aan de zijlijn.Voorlopig zullen de Nederlandse fans het dus moeten doen met vechters die exotische namen dragen.

Zoals Mongkolpetch Petchyindee Academy, Wondergirl Fairtex en anderen. Overigens staan er wel buitenlandse vechters ingeboekt, zoals Fabio Pinca die onder andere bij GLORY Kickboxing in de ring stond. Hoe lang het nog gaat duren voordat de Nederlanders weer in actie komen is onbekend.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page